MUHTAR İSKEFİYELİ’ DEN YENİ MAHALLEYE ATM TALEBİ

21.Bine yaklaşan Hendek yeni Mahalle nüfusu Yeni Mahalle’de ATM cihazı istiyorlar.

MUHTAR İSKEFİYELİ’ DEN YENİ MAHALLEYE ATM TALEBİ


Hendek Yen Mahalle Muhtarı ismet İskefiyeli nüfusu Sakarya’nın  4 ilçesinden büyük olan Yeni Mahalleye Bankamatik talebine olumsuz bakan bankaları anlayamadığını söyledi.

İsmet İskefiyeli Sözlerinde’’ Ziraat Bankası, Halk Bankası, Vakıflar bankası bankamatik talebimize sıcak bakmadıklarını söylediler. Yeni Mahalle Sakarya’nın Ferizli, Kaynarca, Taraklı, Söğütlü gibi ilçelerinden büyük 20 bin nüfuslu bir mahalledir, hastası, yaşlısı, engellisi var bu vatandaşlarımız ihtiyaçlarını görmek için büyük zahmetlerle şehir merkezine gitmek zorunda kalıyorlar.  Her şeyden önemlisi Yeni Mahallenin bankamatiklere  ihtiyacı olduğunu düşünüyoruz,  biz  Ziraat Bankası, Halk Bankası ve Vakıflar bunlar Devlet Bankası . Vatandaşlarımızın en azından  Maaşlarını alabileceği bankalar. böyle bir talepte bulunduk fakat sıcak bakmadıklarını söylediler, sıcak bakmamalarını anlamakta zorluk çekiyoruz, diğer bankalara da taleplerimiz ilettik cevap bekliyoruz’’ şeklinde konuştu.

Yeni Mahalle süratle büyüyen mahalle,  ihtiyaçlarda o oranda hızlı büyüyor,  ilgili bankaların bu konuda bir hizmet anlayışı hassasiyeti göstermesi kendilerine artı olarak geri döneceği kanaatini ortaya çıkarıyor.

Güncelleme Tarihi: 18 Mart 2018, 15:36
YORUM EKLE
YORUMLAR
LaZZaL
LaZZaL - 6 yıl Önce

tebrikler muhtar banka mudurleri duyurulur sonucta para satacaksiniz.müdur oldugunuz o kurum ticaret hane
kim önce kurarsa o cok kazanacak.bence cok ihtiyac var.

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184