MUHTARLAR DERNEĞİNDEN BASIN AÇIKLAMASI

Tüm Hendek Muhtarlar Derneği gazete ve internet haber sayfalarında çıkan haberler le ilgili basın açıklaması yaptı.

MUHTARLAR DERNEĞİNDEN BASIN AÇIKLAMASI


Tüm Hendek Muhtarlar Derneği Basın Açıklaması;

1-2 gündür Gazete ve İnternet Haber sitelerinde, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü'nün iki Muhtarı Belediyeye çağırıp fırça attığı haberleri yazılmaktadır.

Tüm Hendek Muhtarlar Derneği Başkanı İsmet İskefiyeli olarak İlçemiz Kazımiye Mahallesi Muhtarı Fevzi Cesur ve İkbaliye Mahallesi Muhtarı Servet Dursunoğlu beraberinde Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü’nün makamında, gündemdeki konuları konuşup nelerin olup nelerin olmayacağı konusunda fikir alışverişinde bulunmuştuk. Hendek Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi ile ilgili konular konuşuldu.

Basında çıkan ‘Belediye Başkanı Muhtarları fırçaladı’ şeklindeki ifadeler kesinlikle asılsızdır. Böyle bir şeyi Dernek Başkanı ve Hendek Muhtarları olarak, kabul etmemiz ve böyle bir şeye müsaade etmemiz asla olamaz ve kabul edilemez. Kimse öküz altında buzağı aramasın. Bizler Hendek Muhtarları seçimle göreve gelenleriz. Kimsenin 2 dudağı arasında olmadık ve olmayacağız.

Hiçbir Mahalle Muhtarı Hendek Belediyesinden ve Büyükşehir Belediyesinden kendi şahsına hiç bir şey talep etmemiştir. Biz Muhtarların görevi Mahallelerimizdeki eksikleri Hendek Belediyesi, Büyükşehir Belediyesi ve Kurumlara iletmektir.

Yapılan işler yapıldı, yapılmayan işler yapılmadı diyerek Mahalle halkına bilgi vermek bizim görevimiz.

Kamuoyunun bilgisine.

İsmet İskefiyeli
T.H.M.D Başkanı

Güncelleme Tarihi: 14 Temmuz 2016, 13:09
YORUM EKLE
YORUMLAR
Yavuz birincioğlu
Yavuz birincioğlu - 8 yıl Önce

Böyle bir acıklama talihsizliktir muhtarlarla belediye başkanının arasını acmak ve ters düşürmek istenmektedir belediye başşkanlığı muhtarlarsızolmaz muhtalarda başkansız olmaz diye düşünüyorum

kenan nalbatcı
kenan nalbatcı - 8 yıl Önce

Dernek başkanının açıklamalarını yerinde buldum ve sonuna kadar arkasında yım

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184