Muhtarlar Kahvaltıda Buluştu

Hendekli Muhtarlar Kahvaltı programında bir araya geldi.



Hendekli Muhtarlar,Hendek Kaymakamlığı tarafından düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi.

Hendek Belediyesi Bayraktepe Sosyal Tesislerinde düzenlenen Kahvaltı toplantısına Hendek Kaymakamı Orhan Burhan, Hendek Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kavakçı, İlçe Jandarma Komutanı J. Yzb. Deniz Kün, Hendek İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Çuhadar, Hendek Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Erhan Sunman, Kurum Müdürleri, Daire Amirleri, Hendek Muhtaralar Derneği Başkanı Dursun Emin Kula ve Muhtarlar katıldı.

Toplantı öncesinde konuşan Hendek Kaymakamı Orhan Burhan, bugün Kasımayı Muhtarlar toplantısını icra edeceğiz. Özellikle Bakanlığımızbu toplantıların yapılmasını ve toplantı sonucunda alınacak kararların bildirilmesini istiyor. Bugün hem Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti için iki Muhtarımızın seçimini yapacağız hem de Muhtarlarımızın istek, önerileri ve şikâyetleri de varsa bunların da hepsini not alarak bugünün toplantı tutanakları ilebirlikte Bakanlığımıza göndereceğiz diye konuştu.

Vakıf Mütevelli Heyeti Üye seçimi

Yasa gereği 2019 yılında Vakıf Mütevelli Heyetinde yer alacak iki Muhtarı seçiminin gerçekleştirileceğini dile getiren Burhan, bu seçimde şöyle bir konu var, 2019 da görev alacak Muhtarları seçerken, bu Muhtarlarımız 2019 yılında yapılacak olan seçimlerde tekrar seçilirler ise görevlerine yılsonuna kadar devam ederler. Oldu ki seçim sonucunda Muhtar seçilemezler ise Mütevelli Heyetinde görev alanMuhtarımızıngörev süresi yeniseçilen Muhtar ile birlikte sona erecek diyerek bilgilendirmelerde bulundu.

Heyet için Semiz ve Turna

Konuşmalar sonrası Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyetinde 2019 yılı içerisinde görev yapacak olan 2 Muhtar üyesinin seçimi yapıldı. Yapılan seçim sonucunda Vakıf Mütevelli Heyetine Sarıdede Muhtarı Mustafa Semiz ve Akarca Muhtarı Hamdi Turna seçildi.

Vakıf Müteveli Heyeti seçiminin ardından Hendek Kaymakamı Orhan Burhan, Muhtarların istek, öneri ve şikâyetlerini dinledi.





Muhtarların Şikayetleri

Güncelleme Tarihi: 28 Kasım 2018, 16:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184