Muhtarlar Toplantısında Sorunlar Konuşuldu

Hendek Kaymakamı Halil İbrahim Acır Başkanlığında, Hendek Ticaret Merkezi Konferans salonunda muhtarlar toplantısı düzenlendi.

Muhtarlar Toplantısında Sorunlar Konuşuldu


Halil İbrahim Acır

Toplantıya Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Şevket İlhan, İlçe Jandarma Komutanı Süleyman Sercan Candan, kurum müdürleri, Hendek Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı Emin Kula ve muhtarlar katıldı.

 

 Düzenlenen toplantıda konuşan Kaymakam Halil İbrahim Acır,  muhtarlar ve tüm kurum müdürleriyle birlikte Hendek’e en iyi şekilde hizmet verilmesi için çalıştıklarını söyledi. Muhtarları dinleyen Kaymakam Acır, kurum müdürlerinden ise mevcut çalışmalar ve aktarılan konular hakkında bilgiler aldı. Acır gelen talep ve şikayetler konusunda ilgili kurumlara talimat verdi.

 

Turgut Babaoğlu

Toplantıda söz alan Başkan Babaoğlu ise, “Hendek’imizde hizmet seferberliği başladı. Nerede bir sorun varsa ekiplerimiz orada çalışma yapıyor. En önemlisi kaynakların etkin ve yerinde kullanılmasına büyük önem veriyoruz.

 

 Her bir talebi ve öneriyi dikkate alıyoruz. Muhtarlarımız en büyük çalışma ortağımız, hizmet paydaşımız. Muhtarlarımızla ve tüm vatandaşlarımızla birlikte el ele vererek geleceğimizi hep birlikte inşa ediyoruz. Hendek’te güzel bir uyum var. Her alanda işbirliği yaparak yolumuza devam ediyoruz. Her zaman bir olmaya devam edeceğiz. Vatandaşımızın memnuniyetini esas alan hiçbir çalışmayı göz ardı etmiyoruz. ” dedi.

 

 

Güncelleme Tarihi: 10 Aralık 2019, 18:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184