Muhtarlardan Hayırlı Olsun Ziyareti

Hendekli Muhtarlar Hendek Ziraat Odasının yeni binasını ziyaret etti.

Muhtarlardan Hayırlı Olsun Ziyareti


Hendek Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı Dursun Emin Kula, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Muhtarlar, Ziraat Odası Başkanı Hayri Duran’ı makamında ziyaret ederek, yeni yapılan Hendek Ziraat Odası binasının hayırlı olması temennilerinde bulundu.
Hayırlı olsun

Hendek Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı Dursun Emin Kula, Ziraat Odamızın yeni binasına hayırlı olsun demek için geldik. Çok güzel bir çalışma, çok güzel bir bina. İlçemize ve çiftçilerimize böyle bir binayı, böyle bir hizmet binasını hizmete sundukları için Sayın Başkanımıza ve Yönetim Kuruluna, Memurlarına ve aynı zamanda çalışanlarına teşekküre geldik. Hayırlı olmasını diliyor, böyle bir hizmet binasını Hendekli çiftçilerimize ve Hendek’e kazandırdıkları için çok teşekkür ediyoruz. Doğru şeyler doğru şekilde yönetilip doğru işler yapıldığında demek ki bir şeyler oluyor. Ziraat Odamızın 30 yıl önceki durumunu biliyoruz, sizler de çok iyi biliyorsunuz. Şimdiki durumu da ortada. İlçemize ve Ziraat Odamıza yakışır bir bina oldu, emeği geçenlere teşekkür ediyoruz diye konuştu.
Muhtarsız Ziraat Odası, Ziraat Odasız Muhtar olmaz

Nazik ziyaretleri için Muhtarlara teşekkür eden Hendek Ziraat Odası Başkanı Hayri Duran, Muhtarlarımızın ayaklarına sağlık. Ziyarete gelerek bizleri gururlandırdılar, onurlandırdılar, memnun ettiler. Muhtarlarımız bizim en yakınımız. Muhtarsız Ziraat Odası, Ziraat Odasız Muhtar olmaz. Ziyaretlerinden dolayı Hendek Tüm Muhtarlar Derneği Başkanımı Dursun Emin Kula olmak üzere, Yönetim Kuruluna ve Muhtarlarımıza teşekkür ediyoruz diye konuştu.
Ziyaretin ardından içilen çaylar eşliğinde yapılan sohbetler sonrasında Muhtarlar yeni yapılan Ziraat Odası binasını gezerek bilgi aldılar.


Güncelleme Tarihi: 19 Kasım 2019, 12:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184