MÜSİAD SAKARYA ŞUBESİ’NDEN HENDEK ZİYARETİ

MÜSİAD Sakarya Şubesi, her hafta gerçekleştirdikleri üye işyeri ziyaretleri kapsamında, bu hafta da Hendek İlçesi’nde bulunun tüm üyelerini işyerlerinde bizzat ziyaret etti.

MÜSİAD SAKARYA ŞUBESİ’NDEN HENDEK ZİYARETİ


Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Sakarya Şube Başkanı Ahmet Genç; her hafta Salı günü düzenledikleri yönetim toplantılarının ardından gerçekleştirdikleri üye ziyaretlerini sürdürüyor.

Bu kapsamda bu haftaki toplantıyı Hendek İnci Grup tesislerinde yapan MÜSİAD Sakarya Şube Başkanı Ahmet Genç ve Yönetim Kurulu üyeleri, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Ak Parti 25. Dönem Sakarya Milletvekili Ali İnci ve MÜSİAD Sakarya Şubesi 4. Dönem Başkanı Halit İnci ile de görüştü.
Hendek’ten Dünya’ya yatırım yapan firmalar

Ardından ziyaretlere başlayan Başkan Genç ve beraberindeki yöneticiler; Atabeyler Yapı Yön. Krl. Bşk. Erdal Atabey, Durak Fındık Yön. Krl. Bşk. Mehmet Durak, Yeda Desing Yön. Krl. Bşk. Ferhan Yılkın, Yarıcı Tel Yön. Krl. Bşk. Ahmet Yarıcı, Sofular Orman Ürünleri Yön. Krl. Bşk. Ali Kemal Sofu, Meşale Yapı Yön. Krl. Bşk. Baytun Talha Sunman, Çağla Çikolata Yön. Krl. Bşk.  Mikdat Beyazpınar, Özcan Doğrama A. Ş. Yön. Krl. Bşk. Özcan Nalbant ve Çakmak Vinç Yön. Krl. Bşk. Suat Çakmak’ı işyerlerinde ziyaret etti.
MÜSİAD’ın programlarına katılın

Ziyaretlerde üyelere, MÜSİAD’ın önemini bir kez daha anlatarak vurgulayan Başkan Genç, Belirli zamanlarda düzenlediğimiz konferanslara, her üç ayda bir Türkiye’nin çeşitli illerinde gerçekleşen GİK toplantılarına ve Yurt dışı iş ve kültür gezilerine katılarak, ufkunuzu daha da geliştirmelisiniz. Ayrıca şirketlerinizle ilgili istek, sıkıntı ve taleplerinizi şubemizle muhakkak paylaşın dedi.
Başkan Genç ziyaretler sonrasında üyelere, MÜSİAD’ın 25 Yılını anlatan ‘Almanak’ ve MÜSİAD’ın yeni rozetini takdim etti.


Güncelleme Tarihi: 18 Ocak 2016, 15:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184