MUSTAFA ASIM, AKÇAY İLE DEVAM DEDİ

Mustafa Asım İlkokulu Aile Birliği Genel Kurulu yoğun katılımla gerçekleşti

MUSTAFA ASIM, AKÇAY İLE DEVAM DEDİ


Mustafa Asım İlkokulu Aile Birliği seçimlerinde üç dönemdir Başkanlık görevini yürüten Hamdullah Akçay güven tazeleyerek dördüncü dönem Başkanı oldu.

Okul Aile Birliği Genel kuruluna Okul Müdürü Öcal Danyeri, Müdür Yardımcıları, Öğretmenler, Okul aile birliği Başkanı Hamdullah Akçay ve çok sayıda veli katıldı.

Okul salonunda gerçekleşen ve velilerin katılımının çok yüksek olduğu Okul Aile Birliği genel kurulunda Divan Başkanlığını Fatih Şener, Üyelikleri ise Özgür Özdemir ve Nesrin Kalk yaptı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Okul Müdürü Öcal Danyeri, Velilere bilgiler vererek hep birlikte okulun başarısı için çalışacaklarını ifade etti ve Genel kurulun hayırlı olması dileklerinde bulundu.

Okul ile ilgili slayt sunumun ardından 3 dönem Okul aile birliği Başkanlık görevini yürüten Hamdullah Akçay, faaliyetler hakkında bilgiler verdi.

Tek liste ile gidilen Okul Aile Birliği Başkanlık seçimlerinde üç dönemdir Başkanlık görevini yürüten Hamdullah Akçay oy birliği ile 4.dönem Başkan oldu.

Mustafa Asım İlkokulu Aile Birliği Başkanı Hamdullah Akçay’ın yönetiminde ise şu isimler yer aldı; İlhami Girgin, Kevser Yapıcı, Hasret Yavuz.

Güncelleme Tarihi: 27 Aralık 2017, 11:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184