Mutlu Temizlik Açıldı

Mutlu Temizlik düzenlenen açılış töreninin ardından hizmete açıldı.

Mutlu Temizlik Açıldı


İşletmeciliğini Gülsüm Mutlu ve İsa Mutlu’nun yaptığı Mutlu Temizlik düzenlenen açılış töreni ile hizmete açıldı.
İşletmenin açılış törenine Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Hendek Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Demirel ve Yönetimi, Hendek Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı Dursun Emin Kula, Esnaflar, İş adamları, Muhtarlar ve Vatandaşlar katıldı.
Hayırlı uğurlu olsun

Açılış öncesinde konuşan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, sektör güzel bir sektör. İşletmecilerimiz böyle bir ihtiyacı görmüşler ve yeni işyerlerini açıyorlar. Kendilerini kutluyoruz, inşallah başarılı olurlar. Hayırlı ve uğurlu olsun dileklerinin ardından Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Hendek Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Yaşar Demirel ve İşletmeci Gülsüm Mutu işletmenin açılış kurdelesini hayırlı olması temennileri ile birlikte kestiler.
Tüm temizlik konularında hizmet

Site temizliği, ev temizliği, işyeri temizliği, inşaat sonrası, camii, fabrika, yerinde koltuk yıkama, araç içi temizliği, yatak, baza, başlık ve halı yıkama gibi tüm temizlik konularında hizmet verecek olan Mutlu Temizlik Rasimpaşa Mh. Kâmil Kamışoğlu Cd. No:156 (Yeni Terminal Caddesi, Nokta Büfe yanı) adresinde müşterilerine hizmet verecek. İletişim: 0530 631 94 25
Magic Sakarya Bayisi

Aynı zamanda Magic Sihirli Temizlik ürünlerinin Sakarya Bayisi olan Mutlu Temizlik, marketler, oto yıkamalar, halı yıkamalar, oteller ve temizlik şirketlerine tüm temizlik ürünlerinin toptan satışını gerçekleştirmekte.

Güncelleme Tarihi: 25 Haziran 2020, 17:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184