Öğretmenlere Özel Kutlama

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu tarafından Öğretmenler onuruna verilen akşam yemeği yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Öğretmenlere Özel Kutlama


Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleşen programa Hendek Kaymakamı Halil İbrahim Acır, İlçe Emniyet Müdürü Şevket İlhan, Belediye Başkan Yardımcıları Hüdaverdi Bahadır ve Fatih Öztürk, Hendek Belediyesi meclis üyeleri, MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı, Hendek Devlet Hastanesi Başhekimi Sedat Aydın, Hendek Türk Eğitim Sendikası Temsilcisi Kutluay Benli, Okul Müdürleri ve Öğretmenler katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan programda Başkan Babaoğlu, organizasyona yoğun ilgi gösteren Öğretmenlerle yakından ilgilenerek her birine tek tek ilgilendi.
Aydınlık yarınlar

Programda konuşan Başkan Babaoğlu, öğretmenlerimizin aydınlık geleceğimizin mimarları olduğunu ifade ederek, bugün tüm Öğretmenlerimizin saygı ve sevgi ile anıldığı, Öğretmen ve Öğretmenlik mesleği ile güzel anıların buluştuğu özel bir gündür. Atatürk, ülkemizin en değerli varlığı olan gençliği Öğretmenlere emanet ederek, “Yeni nesil sizin eseriniz olacaktır” demiş ve ne kadar önemli bir görev üstlendiğinizi bu sözle anlatmıştır. Öğretmenlerimiz bu ülkenin geleceği, yarını, sevgi, saygı ve merhamet elçisidir. Bu ülkenin her şeyi olan, geleceğimizin umut ışığı öğretmenlerimiz anne ve baba şefkatinden sonra bizleri yetiştirip rol model olurken en zor şartlarda dahi sevgiyle istikbalimize ışık tutmaktadır dedi.
Kutladılar

Babaoğlu, hep daha ileriyi hedefleyen Büyük Türk Milleti için en büyük gayreti ve katkıyı sağlayanların başında gelen öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutlar, sağlık ve mutluluklar dilerim. Şehit öğretmenlerimizi ve aramızdan ayrılan tüm öğretmenlerimizi ve rahmet ve dua ile anıyorum dedi.
Gününüz kutlu olsun

Hendek Kaymakamı Halil İbrahim Acır ise, tüm Öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutlayarak, kıymetli Öğretmenlerimizle bu güzel günde bir araya gelmekten büyük mutluluk duydum. Başkanımız Turgut Babaoğlu’na ve emeği geçenlere teşekkür ederim. Bu vesileyle Öğretmenler Gününüz kutlar, sağlık ve mutluluk dolu bir ömür dilerim ifadelerine yer verdi.
Kitap hediye etti

Konuşmaların ve yemeğin ardından program sona erdi. Program sonunda Başkan Babaoğlu Öğretmenlerle birlikte günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi. Başkan Babaoğlu tarafından öğretmenlere, Atatürk’ün okul müfredatına alınmasını istediği Grigory Petrov’un eseri olan, “Beyaz Zambaklar Ülkesinde” adlı kitap öğretmenlere hediye edildi.


Güncelleme Tarihi: 26 Kasım 2019, 11:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184