ONUR NAL AÇIKLAMA YAPTI

Onur Nal ile Hendek Gündem görüştü. işte Onur Nal‘ın kendi ağzından yapmış olduğu açıklamalar;

ONUR NAL AÇIKLAMA YAPTI


Onur Nal ile Hendek Gündem görüştü. işte 
Onur Nal‘ın kendi ağzından yapmış olduğu açıklamalar;

Bayrak Olayı
“Olaylar dün yayınlamış olduğunuz haberdeki gibi gerçekleşti. Kısaca tekrar edecek olursak cuma gunu Ermeni tarafının 1000’e yakın bir gurubun konsolosluk önünde protestolarına karşılık olarak burdaki Turk’ler olarak bizde toplandık. Olaylar Beyaz saray’da değil, Newyork’ta gerçekleşti.

O gun mitinge alanına giderken ilk olarak 4 5 kişinin sozlu hakaretine ve sataşmalarına ugradım.
Türk Gurubuna dogru giderken arkamdan saldıran goruntulerdeki adam tarafından darbe aldım ve elimdeki bayrağı alıp kaçtı. Ermeni grubunun önune geldiginde yakaladım ve dustu. Sonra da elindeki Türk Bayrağımızı aldım.
Polis geldi gozaltına aldı. 2- 3 saat gozaltında tutuldum.

Sonra başta konsolosumuz ve tum Türk Derneklerinin yardımıyla serbest bırakıldım. Konsolosumuz ve dernekler her zaman yanımda olduklarını, bunun bir milli mesele olduğunu söylediler.”

İlk ziyaretini Çakıroğlu’nun kabrine 
“Newyork’ta çalışıyorum. işlerim biraz yoğun. Ama ilk fırsatta İzmir’de Ege Üniversitesinde Şehit olan Yılmaz Çakıroğlu kardeşimin kabrini ziyaret etmek ve tüm ülkücü şehitlerimize dua etmek istiyorum. Bizler bugünlere gelmemizde onları payı tartışılamaz.”

Sakaryaspor Özlemi
Elimden geldiğince Amerika’da da Sakaryaspor’un maçlarını takip ediyorum. Maraton Tribününde maç izlemeyi, Çark Caddesinde marşlar söylemeyi özledim. İnşaallah Sakaryaspor play-offlar da başarılı olur.”

Teşekkür ve Selam
Beni destekleyen herkese teşekkür ve selam ederim. Dualarında bizleri de hatırlasınlar. Şunu söylemeden geçemeyeceğim Bizim Turgut abiye(MHP Hendek İlçe Başkanı) özellikle selam ederim.

 

Güncelleme Tarihi: 28 Nisan 2015, 12:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184