Operatörün Montu Bulundu Arama Devam Ediyor

Hendek ve Gölyaka sınırında temizleme çalışması yaptığı sırada kullandığı kepçenin heyelan sonucu devrilmesi sonucu Aksu Deresinde kaybolan operatörün montu bulundu.

Operatörün Montu Bulundu Arama Devam Ediyor


Hendek ve Gölyaka sınırında gelen heyelan sonrasında kepçe ile birlikte Aksu Deresine yuvarlanan Operatör Muhammet Yılmaz'ın arama çalışmalarında dördüncü güne gelindi.

Bölgede etkili olan kar yağışı sonrası yol açma çalışması yaptığı sırada toprağın kayması sonucu dereye uçan araçta kaybolan operatör, Hendek ve Gölyaka'da iki taraflı olarak aranıyor.

Ceketi bulundu

Aksu Deresi güzergahı içerisinde botlarla arama kurtarma çalışmaları sürdürülürken, sabah saatlerinde su üstünde ve akarsu çevresinde arama yapan ekipler olay yerinden 1,5 Kilometre uzaklıkta Yılmaz'ın montunu buldu.

Sakarya ve Düzce'den akan Aksu Deresi yatağında yürütülen arama çalışmalarına 
Sakarya ve Düzce AFAD PErsonelleri, Sakarya Arama Kurtarma Ekibi (SAKE), Düzce Arama Kurtarma Ekibi (DAKE), Sakarya ve Düzce İtfaiye Müdürlüğü Ekipleri, Sakarya ve Düzce UMKE ekipleri, Sakarya ve Düzce İl Jandarma Komutanlığı Ekipleri, Gölyaka Orman İşletme Ekipleri, Gölyaka İlçe Özel İdare Müdürlüğü, Gölyaka Belediyesi, Düzce 112 Acil Çağrı Merkezi ve Kocaeli AFAD İl Müdürlüğü Balık Adam Timi olmak üzere toplam 79 personel ve 27 araç katıldı. Arama çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Güncelleme Tarihi: 07 Şubat 2020, 18:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184