Ormanda Kısa Süreli Panik

Kestane toplamak için Ormana giden Vatandaşın kaybolması sonucu kısa süreli panik yaşandı.

Ormanda Kısa Süreli Panik


Ormana kestane toplamaya giden vatandaştan haber alamayan ailesi kısa süreli panik yaşadı.

Edinilen bilgilere göre İstanbul’dan Hendek’e Ailesi ile birlikte gezmeye gelen Z.A. Hendek Kocaali yolu üzerinde bulunan Çamdağı Ormanları bölümünde Kestane toplamak için Ormana gitti. Ormana gittikten bir süre sonra Z.A. ile iletişimi kesilen Aile havaların kararması sonucu panik yaşayarak durumu Hendek Jandarmasına bildirdi.

Hendek Jandarması Hendekte bulunan Sakarya Arama Kurtarma Ekibine bilgi vererek destek istedi.

Kısa süre içerisinde Jandarma ile birlikte olay yerine giden ekipler arama çalışmalarına başlamak üzere harekete geçtikleri esnada sevindirici haber geldi.

Ailenin yakınlarının ekipler gelmeden önce aramaya çıktıkları Z.A.’nın bulunduğu ve Ailenin bulunduğu yere getirildiği haberi ile Aile rahat bir nefes aldı.

Bir süre sonra Ailesinin yanına getirilen Z.A.’nın sağlık durumunun iyi olduğu ve bir sıkıntı yaşamadığı öğrenilirken, Z.A.’nın kestane topladığı esnada telefonun şarjının bitmesi sebebi ile ailesi ile irtibatının kesilmesi ve havanın kararması ile yolunu kaybettiği, bir süre dolaştıktan sonra ormanda bulunan bir kulübeye sığındığını dile getirdi. Herhangi bir sağlık problemi veya vahşi hayvan ile karşılaşmadığını dile getiren Z.A. yolumu bulmak için dolaşırken bir kulübeye rastladım kapısının kapalı olduğunu görünce mecburen camı kırmak zorunda kaldım. Camı kırdığım esnafa elimde ufak kesikler oluştu ama önemli birşey değil diyerek en kısa zamanda o kulübe sahibi ile görüşerek camını taktıracağım diye konuştu.

Olay sonrası kısa süreli panik yaşayan Z.A.’nın Ailesi ve yakınları yapılan ihbarlar ile kısa sürede olay yerine gelen Jandarma ve Arama Kurtarma Ekiplerine vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür ettiler.



Güncelleme Tarihi: 08 Ekim 2018, 15:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184