Özel Çocuklardan Özel Stand

Hendek Özel Eğitim Uygulama Merkezi tarafından Hendek pazaryerinde açılan stand büyük ilgi gördü.

Özel Çocuklardan Özel Stand


Hendek Özel Uygulama Merkezi’nin talebi üzerine, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü’nün pazaryerinde kendilerine tahsis ettikleri yerde sergi açan özel çocuklar kendi el emekleri ürünleri sergileyerek satışa sundular. Çocuklar el sanatları derslerinde yaptıkları ürünler ile hem el becerilerini geliştiriyor hem de bunları satışa çıkararak kendilerine katkı sağlamayı öğreniyorlar.
Özel çocuklar başarılarını gösterdiler

Özel çocukların sergilerini ziyaret eden Başkan Püsküllü, onlarla sohbet edip, yapmış oldukları güzel ürünlerden dolayı tebrik etti. Başkan Püsküllü, Engelli vatandaşlarımızı topluma kazandırmak adına belediye olarak desteklerimiz her zaman devam ediyor. Özel çocuklarımız da bu yaptıkları ile birçok şeyi başarabileceklerini bir kez daha gösterdiler. Öğretmenlerini ve ailelerini tebrik ediyorum dedi.
İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Necmi Sağıroğlu da özel çocukları ziyaret ederek, çocuklara desteklerinden dolayı Başkan İrfan Püsküllü ‘ye ve projeyi yürüten Okul Müdürü Orhan Karagöz’e teşekkür etti.

Her Salı pazardalar

Çocuklar kendi el emeği ile yaptıkları ürünleri stantta sergileyerek satışa çıkarmanın mutluğunu yaşıyorlar. Çocuklar her Salı günü pazaryerinde yerlerini alacaklar.


Güncelleme Tarihi: 06 Kasım 2018, 18:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184