PARKSHOP AVM TAM KADRO GÖREVDE

Hendek TEM Otoyolu üzerinde bulunan Parkshop AVM’de Bayram öncesi hazırlıklar tüm hızı ile sürerken Parkshop Yönetimi tam kadro 24 saat çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

PARKSHOP AVM TAM KADRO GÖREVDE


Parkshop AVM Genel Müdürü Hatice Kartaloğlu , AVM Müdürü Esat Urucu, Müdür Yardımcıları Ziya Atala, Deniz Edinir , Onur Sakal ve Esra Çoban; Bayram öncesi ve Ramazan Bayramında AVM ziyaretçilerine kusursuz ve kaliteli hizmet sunmak için 24 saat aralıksız çalışıyorlar.

Bayram öncesi Parkshop AVM’de tüm mağazalar Cumartesi günü 24 saat açık kalırken, Arefe günü (Pazar) saat 02:00’a kadar, Bayram günleri ve yaz mevsimi süresince saat 23:00’a kadar açık olacak.

Müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tuttuklarını söyleyen Parkshop AVM Genel Müdürü Hatice Kartaloğlu “ Tüm ekibimiz ile birlikte ziyaretçilerimize, kusursuz ve kaliteli hizmet verebilmek için tüm hazırlıklarımızı yapmış durumdayız. Amacımız misafirlerimizin AVM’den mutlu ve memnun bir şekilde ayrılmaları; İş ortağımız mağazalarımızın hedeflerini geliştirerek başarıya ulaşmalarıdır. Bunun yanısıra minik ziyaretçilerimiz için de sosyal aktivitelerin yapıldığı, gönüllerince eğlenebilecekleri oyun parkları oluşturduk. Bayram süresince ve sonrasında da ziyaretçilerimizin memnuniyeti için aralıksız çalışmalarımız ve etkinliklerimiz devam edecektir. Hep birlikte güzel ve hayırlı bir Ramazan ayını daha geride bıraktık. Bu vesile ile tüm İslam Aleminin ve ziyaretçilerimizin Ramazan bayramlarını kutlar; güzellik, birlik, beraberlik, barış dolu nice bayramlara hep birlikte erişmeyi temenni ederim." dedi. Parkshop AVM Müdürü Esat Urucu’da bayram öncesi ve bayram sonrası ziyaretçileri beklediklerini ,gerekli tüm hazırlıkları ve çalışmaları tamamladıklarını söyleyerek herkesin Ramazan Bayramını kutladığını ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 26 Temmuz 2014, 13:45
YORUM EKLE
YORUMLAR
Magdur yolcu
Magdur yolcu - 10 yıl Önce

Aman ne kaliteee

Bezgin
Bezgin - 10 yıl Önce

Tuvaletler bakimsiz, magazalar kisminda bosluklar artiyor, anons sppikerleri Turkcenin canina okuyor.

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184