Pasaj Yangını Kundaklama Çıktı

Osman Yılmaz Caddesi 1001 sokakta bulunan ve CD’ciler pasajı olarak bilinen Aksoğanlar pasajında sabaha karşı bir kundura satışı yapan işyerinde bilinmeyen nedenden dolayı yangın çıkmış, kısa sürede büyüyen yangına Sakarya Büyükşehir İtfaiyesi Hendek Grup Amirliği ekipleri müdahale etmişti.

 Pasaj Yangını Kundaklama Çıktı


Pasajda bulunan bir işyeri tamamen yanarak kullanılamaz hale gelirken pasaj içerisinde bulunan yaklaşık 17 işyerinde ve binanın üst katlarında bulunan ofiste büyük oranda maddi zarar meydana geldi. Maddi zarara uğrayan ilçe esnafına Hendek Belediyesi sahip çıktı.

Çıkan yangın neticesinde zarar gören bazı işyeri sahipleri boya, bakım ve enerji hatlarındaki zararı gidermeye çalışırken, o olayla ilgili ilginç bilgiler ortaya çıktı.

Kundaklama Çıktı

Yangın sonrasında soruşturma başlatan Hendek İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, çevredekilerin ifadelerine ve kamera görüntülerine başvurdu.

Yapılan incelemeler neticesinde henüz ismi öğrenilemeyen kundakçı ve kundaklamaya yardım eden F.B.’nin peşine düştü. Kundaklamaya yardım ettiği iddiasıyla kısa sürede gözaltına alınan F.B. adli makamlara teslim edildi. Şüpheli F.B. çıkarıldığı makamlarca adli kontrol tedbiriyle serbest bırakıldı.

Polis asıl kundaklamayı gerçekleştiren kişiyi arama çalışmalarını sürdürüyor.

Yangının ardından soruşturma başlatan Hendek İlçe Emniyet Müdürlüğü birimleri, kamera görüntüleri ve görgü şahitlerinin ifadesinden yola çıktı ve olayla ilgisi olduğunu (olayı işleyene yardım eden) tespit ettiği iki kişiden biri olan F.B.’yi yakalayarak adli makamlara teslim etti. Şüpheli F.B. mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken olayı bizzat işlediği iddia edilen ve ismi açıklanmayan kişinin aranmasına devam ediliyor.


Güncelleme Tarihi: 22 Mayıs 2019, 10:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184