POLİS TEŞKİLATININ 170.KURULUŞ YILDÖNÜMÜ COŞKU İLE KUTLANDI

Polis Teşkilatı'nın 170. Kuruluş Yıldönümü Hendek’te çeşitli etkinliklerle coşku içerisinde kutlandı.

POLİS TEŞKİLATININ 170.KURULUŞ YILDÖNÜMÜ COŞKU İLE KUTLANDI


Polis Teşkilatı'nın 170. Kuruluş Yıldönümü nedeniyle bir dizi etkinlik düzenleyen Hendek İlçe Emniyet Müdürlüğü akşam şehit polisler anısına Mevlid-i şerif okuttu. Kutlamalar Hendek Cumhuriyet Alanında düzenlenen törenle devam etti.

10 Nisan Emniyet Teşkilatı'nın 170. Kuruluş Yıldönümü nedeniyle Hendek Cumhuriyet Alanı’nda yapılan törene, Kaymakam Mehmet Yıldız, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Hasan Dağcı, Hendek Emniyet Müdürü İsmail Baş, Daire Müdürleri, AK Parti İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, MHP Hendek İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu, MHP Belediye Meclis Üyesi Engin Yapıcı, Sivil Toplum Kuruluş Temsilcileri, Kuvay-ı Milliye Derneği temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Belediye Başkanı İrfan Püsküllü’nün katılmaması dikkatlerden kaçmadı.


Hendek Cumhuriyet Alanındaki tören, Hendek İlçe Emniyet Müdürü İsmail Baş’ın Atatürk Anıtına çelenk koyması ile başladı.


Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından konuşma yapan Hendek İlçe Emniyet Müdürü İsmail Baş” Huzur ve güven ortamı olmadan bir toplumda ne ekonomik ne siyasi ne sosyal ne kültürel ve ne sanatsal hiçbir ilerleme sağlanamaz. Modern toplumlar huzuru ve güvenliği sağlanmış toplumlardır. Siz değerli Hendek halkının ilgisi, katkısı ve desteği olmadan Hendeğe en modern teçhizatları yığsanız mevcut sayının çok üzerinde Polis görevlendirseniz başarılı olamazsınız. Toplum destekli polislik hizmetlerine büyük önem verdik. Gençliğimizi esir almaya çalışan çağımızın illeti uyuşturucu ile mücadeleye çok önem verdik. Hendek halkımızın bize sunduğu güven ve destek ile ihbar sayılarımızda arttı. Uyuşturucu ile mücadelede bir önceki yıla göre 8 kat fazla işlem yapılmıştır. Polis teşkilatı büyük bir ailedir. Bu duygu ve düşünceler ile teşkilatımızın 170.yıldönümü nedeniyle başta Atatürk olmak üzere şehit olanlara Allah’tan rahmet, Gazilerimize şükranlarımı sunuyor. Şehit ailelerine ve yakınlarına da sabırlar diliyorum” dedi.


Cumhuriyet alanındaki törende Polis Teşkilatının 170,kuruluş yıldönümü nedeniyle düzenlenen turnuvalarda ve Okullarda düzenlenen yarışmalarda dereceye girenlere ödüller verildi.

Cumhuriyet alanında ki törenin ardından Hendek İlçe Emniyet Müdürü İsmail Baş , Emniyet Müdürlüğünde tebrikleri kabul etti.


Güncelleme Tarihi: 10 Nisan 2015, 15:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184