PÜSKÜLLÜ, DOKTORLARIN TIP BAYRAMINI KUTLADI

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle, Hendek Devlet Hastanesini ziyaret etti.

PÜSKÜLLÜ, DOKTORLARIN TIP BAYRAMINI KUTLADI


Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Hendek Hastanesi Doktorlarını ziyaret ederek, Tıp Bayramını kutladı. Başkan Püsküllü ’ye, Hastane Başhekimi Celalettin Akyol, Başhekim Yardımcısı Yavuz Selim Özdin ve Hastane Müdürü Gökhan Eygi eşlik etti. Başkan Püsküllü ziyarette, doktorlara, hemşirelere ve tüm sağlık çalışanlarına karanfil vererek Tıp Bayramını kutladı.

Sağlıklı toplumların oluşmasında büyük emekleri vardır

Başkan Püsküllü, doktorluk mesleğinin çok kutsal bir meslek olduğunu belirterek “ Sağlıklı toplumların oluşmasında büyük emekleri olan sağlık personelimizin hayatımızda önemi büyüktür. Bu konuda başta doktorlarımız olmak üzere, tüm sağlık çalışanlarımıza büyük görev düşüyor. Gece gündüz demeden her yerde her koşulda büyük özveri ve heyecanla görevlerini yapan doktorlarımız kutsal bir görev üstlenmişlerdir “ Diyerek, 14 Mart Tıp Bayramını kutladı.

Başkan Püsküllü, daha sonra Hendek Devlet Hastanesi’nin düzenlemiş olduğu Tıp Bayramı kutlama programına katıldı.


Konferans Salonunda yapılan programa Kaymakam Orhan Burhan, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Tıbbi Hizmetler Başkanı Op. Dr. Özcan Öktem, Başhekim Celalettin Akyol, Başhekim Yardımcısı Yavuz Selim Özdin, Hastane Müdürü Gökhan Eygi, AK Parti Kadın Kolları Yönetimi, Dilek Püsküllü, Doktorlar ve sağlık çalışanları katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Başhekim Celalettin Akyol, 14 Mart Tıp Bayramını kutlayarak katılımcılara teşekkür etti.

Tıbbi Hizmetler Başkanı Op. Dr. Özcan Öktem de bir selamlama konuşması yaparak, doktorların Tıp Bayramını kutladı.


Doktorlarımız çok önemli bir görevi yerine getiriyorlar

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü de bir konuşma yaparak “ Doktorlarımız çok önemli bir görevi yerine getiriyorlar. Hastanemiz faaliyete geçti ve güzel hizmetler veriyor. Hastanemizin yapımında emeği geçen başta 25. Dönem Sakarya Milletvekilimiz Ali İnci’ye, Milletvekilimiz Şaban Dişli ’ye ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. İlçemize güzel bir hizmet kazandırdılar. Bizler sizlerin yanınızdayız, hepinize huzurlu sağlıklı ve mutlu günler diliyorum “Diyerek Tıp Bayramını kutladı.


Gece gündüz demeden sağlık hizmeti

Kaymakam Orhan Burhan da konuşmasında “ Hastanemiz eskisinden çok daha iyi bir duruma gelmiştir. Tüm sağlık çalışanlarımız insanüstü bir gayretle hastalarımıza hizmet veriyorlar. Gece gündüz demeden, en iyi sağlık hizmetini sunmanın gayreti ile çalışıyorlar. Göstermiş olduğunuz üstün çalışmalardan dolayı Hendek halkı adına teşekkür ediyorum. Hepinizin Tıp Bayramı kutlu olsun “ Dedi.

Konuşmaların ardından, günün anısına hastanedeki hizmetlerinden dolayı doktorlara teşekkür plaketi verildi.

Program, pasta kesiminin ardından sona erdi.


 

 

 

Güncelleme Tarihi: 15 Mart 2017, 10:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184