PÜSKÜLLÜ ESNAFLAR İLE BİRARAYA GELDİ

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Hendek’teki esnaflar ile Uludere Park Tesisleri’nde yemekte bir araya geldi.

PÜSKÜLLÜ ESNAFLAR İLE BİRARAYA GELDİ


Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü ve Hendek’teki esnaflar, Uludere Park Tesisleri’nde biraraya gelerek istişare toplantısı yaptı.

25. Dönem Sakarya Milletvekili Ali İnci ve Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, masaları tek tek gezerek esnaflarla sohbet ettiler.
Toplantıya 25. Dönem Sakarya Milletvekili Ali İnci, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Yaşar Demirel, Berberler Odası Başkanı Vahdettin Çilek, Şoförler Odası Başkanı Cemil Varlıca ve esnaflar katıldı.
Bu zor günlerde birlik ve bütünlüğün birarada olması çok önemlidir

Programda konuşma yapan Hendek Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Yaşar Demirel, Belediye Başkanımız ülkemizde yaşanan Darbe girişimi sonrası esnafımıza ile birlikte bir moral ve dayanışma toplantısı düzenlemiştir. Çok zor günler geçiriyoruz. İnşallah ülkemiz bir daha böyle olaylarla karşı karşıya gelmez ve kalmaması için gerekli tedbirler alınıyor. Bu zor günlerde birlik ve bütünlüğün birarada olması çok önemlidir. Çünkü her ne kadar zarar görmedik desek de zarar görülüyor. Hükümetimizin aldığı tedbirler güzeldir. Esnaf odaları olarak en büyük sorunumuz sicil affıdır. Türkiye Cumhuriyeti Devleti böyle dik durduğu sürece bütün sorunlar ortadan kalkacaktır. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun inşallah dedi.
Esnafımız güçlü olacak ki, dayanma gücü olsun

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü de konuşmasında, her zaman esnafın yanında olduklarını belirterek, 15 Temmuzdan sonra Hendek’teki Demokrasi Nöbetlerimize katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Hendek’te katılım çok güzeldi, halkımız bu konuda çok duyarlı davrandı. Hükümetimiz tarafından esnaf ve sanatkarlar ile alakalı çok ciddi projeler hazırlanıyor. Sicil affı, vergi, sigorta ve borçlandırma ile ilgili Sanayici ve esnaflar ile ilgili ciddi atılımlar yapılıyor. Hendek Belediyesi olarak sizlerle birlikte ilçemizi en layık olduğu yere hep birlikte getireceğiz. Bizler sizinle beraber yürümeye hazırız, sizler de hazır mısınız? Eksiklerinizi hep birlikte değerlendireceğiz. Esnaf var olduğu sürece bizler de varız. Esnafımız güçlü olacak ki, dayanma gücü olsun vatandaşa daha güzel hizmet versin. Hendek’imizi bulunduğu yerden daha yukarılara hep birlikte getirmenin gayreti ile çalışıyoruz. Kazançlarınız bol ve bereketli olsun dedi.
Hendek’te ticareti daha da geliştirmeniz lazım, alışverişleri daha yukarıya çıkarmalıyız

25. Dönem Sakarya Milletvekili Ali İnci de bir konuşma yaparak, Hendek her yönden olduğu gibi ekonomik yönden de hızla gelişiyor. Belediye Başkanlığımız döneminde Esnaf odaları ve Hendek’in ileri gelenleri ile görüşmeler sonrasında Eğitim Fakültesi’nin Hendek’te kalması ve öğrenci sayısının artması ile ekonomiye büyük katkısı olacağı düşüncesine vardık ve gerekeni yaptık.

Hendek ile alakalı ne yapmamız gerekiyorsa hep birlikte yaparız. Belediye Başkanımız Belediye olarak sizler için ne yapabilecekleri konusunda da yanınızda olduğunu söyledi. Sakarya ve Hendek ile alakalı ne yapılması gerekirse ben de yanınızdayım. Ülkemiz zor bir dönemden geçiyor. Türkiye’nin her yerinde insanlarımız mücadele etti, dimdik ayakta durdu. Milletimiz özgürlüğünü, bağımsızlığını, Demokrasisini başkalarına teslim etmeyeceğini Dünya’ya bir kez daha gösterdi. Biz Hendek’te Belediye Başkanlığımız döneminde FETÖ’ye savaş açtık.
Dedik ki bize odunla vurana demirle, taşla vurana granitle vururuz. O konuşma sanki esnafa söylenmiş gibi lanse edildi, biz o sözleri  FETO terör örgütüne dedik ve onların dershanelerini ve yurtlarını kapattık. Bunun arkasında büyük güçler vardır. Türkün, Türk’ten başka dostu yoktur. Ülkemizin gelişmesini istemeyen dış güçler vardır. Biz 15 Temmuz akşamı siyasi parti ayrımı yapmaksızın hep birlikte meydanlarda nöbet tuttuk. Hendek’teki esnafımıza,  Belediye Başkanımız ne yapabiliriz diye soruyor, yapılması gereken ne varsa hazırız diyor.

Hendek’te ticareti daha da geliştirmeniz lazım,  alışverişleri daha yukarıya çıkarmalıyız. Hendekli esnaflarımızdan alışveriş yapmalıyız ki para Hendek’te dönsün. Daha yeni ve güzel bir güne başlamanın dileği ile dükkanlarınızı açın diyor, bol ve bereketli kazançlar diliyorum dedi.

Konuşmaların ardından esnaflar sohbet edip, fikir alışverişinde bulundular.


Güncelleme Tarihi: 19 Ağustos 2016, 13:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184