PÜSKÜLLÜ’DEN JANDARMAYA JEST

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Jandarma Teşkilatının 178. Kuruluş Yıldönümü sebebiyle Hendek İlçe Jandarma Komutanlığı’nda görevli personel ve ailelerine Uludere Park Tesisleri’nde iftar yemeği verdi.

PÜSKÜLLÜ’DEN JANDARMAYA JEST



Gerçekleştirilen iftar yemeğine; Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Deniz Kün, Jandarma personelleri ve Aileleri katıldı.

İftar sonrasında okunan duaların ardında konuşma yapan Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Jandarma bizim güvenliğimizi sağlayan çok önemli bir kurum. Sizler çok onurlu bir görevi ifşa ediyorsunuz.

Mübarek Ramazan ayının güzelliklerinin yanında iftar sofralarının da büyük bir yeri ve önemi var. İftar sofraları birlik beraberliğin, manevi hazzın ve paylaşım ruhunun en güzel şekilde sergilendiği, oruç ibadetimizi gerçekleştirmenin mutluluğunu ve manevi hazzını derinden yaşadığımız sofralardır. Allah tuttuğumuz oruçlarımızı yaptığımız ibadetlerimizi kabul etsin.

Tüm Askerlerimize, Komutanlarımıza ve güvenlik güçlerimize kuvvet versin.
Bugün burada sizlerle birarada olmak çok güzeldi. Sizlerin bizlerde yeri çok farklı bunu bilmenizi istiyorum. Bu vesile ile tekrar Jandarma Teşkilatının Kuruluş Yıldönümünü kutluyor, tüm şehitlerimizi, gazilerimizi saygı ve rahmetle anıyorum diye konuştu.


Güncelleme Tarihi: 20 Haziran 2017, 16:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184