Rasimpaşalılar'dan Kaldırım Talebi

Hendek ilçesine bağlı Rasimpaşa Mahallesi'nde vatandaşlar yaya yolu istiyor.

Rasimpaşalılar'dan Kaldırım Talebi


Hendek Rasimpaşa Mahallesi Ankara Caddesi yan yolu Vatandaşlar için tehlike oluşturuyor.

Gerek fındık fabrikalarına fındık getiren kamyonlar, gerekse halk otobüslerinin cirit attığı Mahalle yolunda olası bir trafik kazasına bir Vatandaşın kazaya kurban gitmesi içten bile değil.

WhatsApp ihbar hattımıza gelen şikayette Rasimpaşa Mahallesi sakinleri, bu yolu kullandıkları zaman tehlikelerle karşılaştıklarını ifade ederek pek de güvende olmadıklarını, bu yolun güvenliğini sağlayacak çalışmaların ivedilikle yapılması gerektiğini belirtti. Rasimpaşa Mahallesi sakinleri, alana kaldırım yapılmasını istedi.

Mahalle sakinleri sorunun çözülmesi ve yaya yolunun yapılması gerektiğini belirterek, "İllaki yaya yolunun yapılması için birinin hayatını mı kaybetmesi gerekiyor belediye başkanı Turgut Babaoğlu'na buradan sesleniyoruz eğer ki bu konuya çözüm bulmazsa yolu trafiğe kapatacağız." dediler.

Rasimpaşa Mahalle Muhtarı Hikmet Çakır, konuyla alakalı gerekli çalışmaları yaptıklarını dile getirerek, "Bu konuyla alakalı belediyemize gerekli dilekçeleri verdik. Sayın Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu'ndan haber bekliyoruz. En yakın zamanda o yan yola çözüm bulacaklarını söylediler" dedi.

Güncelleme Tarihi: 04 Şubat 2020, 15:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184