Sakarya Basınında Dijimed Dönemi

Bir süredir çalışmaları süren Dijital Medya ve Habercilik Derneği (Dijimed) resmen kuruldu.

Sakarya Basınında Dijimed Dönemi


Sakarya’da kurulan Dijital Medya ve Habercilik Derneği (Dijimed)’in Başkanı Gazeteci Ersin İbil olurken, yapılan genel kurulun ardından Derneğin yönetim kurulu belirlendi.

Uzun süren çalışma ve istişareler sonucunda Dijimed’in kurulduğunu belirten Başkan İbil, Şehrimiz ve Ülkemizin etkili isimleriyle kuracağımız Dernek hakkında istişareler yaptık. Birçok kesimden de olumlu tepkiler aldıktan sonra yola koyulduk. Dijital Medya ve Habercilik Derneğimiz hayırlı, uğurlu olsun. DİJİMED, Yeni Türkiye’nin dijital dönüşümünde öncü olacak çalışmalara imza atarak küresel sürdürülebilir değer oluşturmak adına çalışmalar yapacak dedi.

Çalışmalar başladı

Dijital medya ve habercilik alanlarında değer üretmek adına yola çıktıklarını belirten İbil, dernek misyonunu şu şekilde açıkladı Dijital medya alanında dünyada yapılan çalışmaları takip etmek ve ülkemizin dijital dönüşümüne katkıda bulunacak projeler üretmek, haberciliği daha nitelikli hale getirmek için mesleğinin sorunlarını tespit ederek çözümleri için çalışmak, dijital medya eğitimleri vermek.

Ersin İbil, ilk çalışmalarını ise önümüzdeki günlerde duyuracaklarını ilan etti. Dijimed’i sosyal medyadan takip etmek isteyenler Facebook, Twitter ve İnstagram’da ‘Dijimedtr’ kullanıcı adından derneğin hesaplarına ulaşabilecek.

Dijimed’in Yönetimi şu isimlerden oluştu;

Ersin İbil
Âdem Arslan
Serhat Gür
Nilüfer Pekşen
Çağrı Özdamar
Muhammed Talha İbil
Dr. Fatih Şimşek
Güven Hasbaş
Av. Mahmut Çağrı Açılan
Semih Yılmazer


Güncelleme Tarihi: 27 Mayıs 2019, 19:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184