SAKARYA İMAM HATİP MEZUNLARI 38 YIL SONRA BULUŞTU

Sakarya İmam Hatip Lisesi 1979 yılı mezunları Hacıkışla mahallesinde bir araya gelerek hasret giderdiler.

SAKARYA İMAM HATİP MEZUNLARI 38 YIL SONRA BULUŞTU


Sakarya İmam hatip lisesi 1978-1979 yılı mezunları 39 yıl sonra Hacıkışla mahallesinde bir araya gelerek bol bol hasret gidererek sohbet ettiler.

1979 yılı mezunu Abdulvahap Kolbasar’ın Hacıkışla mahallesinde ki evinin bahçesinde bir araya gelen İmam Hatip Lisesi mezunları yıllar önce yaşadıkları anılarını tazelediler.

1978-1979 yılı Sakarya İmam Hatip Lisesi Mezunu iş adamı Cemalettin Yılkın  “38 yıl gibi uzun bir sürenin ardından sınıf arkadaşlarımız ile bir arada olmak hem duygulandırdı, hem de mutlu etti. Bazı arkadaşlarımız ile görüşme fırsatımız oluyordu, ancak bazı sınıf arkadaşlarımız ile hiç görüşememiştik. Böylelikle arkadaşlarımız ile görüşme fırsatı bulduk ve hasret giderdik” dedi.

1979 Sakarya İmam Hatip Lisesi mezunları bol bol sohbetin ve fotoğraf çekiminin ardından önümüzde ki yıl buluşmak üzere ayrıldılar.

Sakarya İmam Hatip Lisesi 1979 yılı mezunları önümüzde ki yıl Bolu’da Muzaffer Mani’nin misafiri olacak. Mezunların daha sonra ki yıllar için yaptıkları programda Kocaeli ve daha sonra ki yıl Hendek’te iş adamı Cemalettin Yılkın’ın misafiri olacaklar.




Güncelleme Tarihi: 26 Temmuz 2017, 14:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184