SAKARYA MÜSİAD HENDEK KAYMAKAMLI’ĞINDA

Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte her hafta bir ilçeye giden MUSİAD Sakarya şube Başkanı yaşar Coşkun; önceki gün Hendek Kaymakamı Orhan Burhan’ı makamında ziyaret etti.

SAKARYA MÜSİAD HENDEK KAYMAKAMLI’ĞINDA


Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Sakarya Şube Başkanı Yaşar Coşkun ve Yönetim Kurulu Üyeleri; Hendek İlçe programları çerçevesinde Hendek Kaymakamı Orhan Burhan’ı makamında ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi verdi. Samimi bir ortamda geçen ziyarette; MUSİAD’ı ve Sakarya’daki yaptıkları projeleri anlatan Başkan Coşkun; birçok üyesinin Hendek’te yatırım yaptığına dikkat çekti. Ziyarette; Başkan Vekili Salih Bakkaloğlu, Başkan Yardımcısı Zafer Boz, Talha Sunman ve Yönetim Kurulu Üyeleri İsmail Filizfidanoğlu, Yusuf Erkan, Burhan Şen, Muhammet Çapoğlu, Gençlik Kurulu Başkanı Uğur Çarboğa ve Şube Müdürü Emre Ozan’da yer aldı.

Kaymakam Burhan MÜSİAD’ı tebrik etti

Türkiye’nin en büyük ve köklü STK’larından olan Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği tarafından ziyaret edilmekten dolayı memnuniyetini dile getiren Hendek Kaymakamı Orhan Burhan; çalışmalarından dolayı Şube Başkanı Yaşar Coşkun ve yönetimine teşekkür ederek; MÜSİAD üyelerinin Hendek’e yatırım yapması Hendek’in büyüyen bir ilçe olmasının göstergesi olduğunu söyledi.

Güncelleme Tarihi: 15 Şubat 2017, 14:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184