Sakarya Ticaret Borsasından 50 Ton Bakliyat

Sakarya Ticaret Borsası Sakarya Valiliğinin koordinasyonu ile ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırılmak üzere 50 ton bakliyat yardımında bulundu.

Sakarya Ticaret Borsasından 50 Ton Bakliyat


Sakarya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Kurulu Başkanı Âdem Sarı, koronavirus pandemisi yüzyılın en önemli olayları arasında yerini alarak, tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de olağanüstü bir süreçten geçmektedir.

Sosyal, yaşamın ciddi oranda kısıtlandığı bugünlerde iş yerlerinin kapatılması kararı sonrasında bazı vatandaşlarımız için zor bir süreç oluştu. Bu sürecin bir nebzede daha rahat atlatılabilmesi için devletimiz yardım ve destekler gibi pek çok tedbir aldı, almaya da devam ediyor. Valiliğimiz maddi durumu iyi olmayan aileler için yapılan korona virüs maddi ve gıda destekleri uygulamasını hayata geçirdi. Belediyemiz vasıtasıyla dağıtımı sağlanacak.
Sakarya Ticaret Borsası olarak bizlerde birlikten kuvvet doğar düşüncesiyle hareket ederek, valiliğimize ulaştırılmak üzere 50 bin kilo bakliyat ile kampanya ya katılma kararı aldık.

U
nutmayalım ki bu salgını atlatmak için birçok ihtiyaçtan vazgeçebiliriz, ama gıdadan vazgeçemeyiz. Bu virüs tarım, su ve gıdanın stratejik önemini daha iyi anlamamıza tarıma daha çok önem verilmesi gerektiğini bir kez daha bize hatırlattı. Türkiye bu salgınla birlikte birlik ve beraberlik içinde kenetlenerek mücadele etmeye devam edeceğiz ifadelerinde bulundu.


Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2020, 22:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184