Sakarya Valisine ve İl Müftüsü Hayırlı Olsun Ziyareti

Ak Parti Hendek İlçe Başkan Sofu’dan Vali Ahmet Hamdi Nayır ve İl Müftüsü İhsan Açık’a Hayırlı olsun Ziyareti

Sakarya Valisine ve İl Müftüsü Hayırlı Olsun Ziyareti


Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu ve yönetim üyeleri yeni göreve Başlayan Vali Ahmet Hamdi Nayır ve il Müftüsü İhsan Açık’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Başkan Sofu ve yönetim üyeleri ilk olarak Vali Ahmet Hamdi Nayır’ı makamında ziyaret ederek yeni görevinin Sakarya için hayırlı olmasını temenni ettiler. Vali Ahmet Hamdi Nayır’a yeni görevinde başarılar dilediler. Daha sonra yeni İl Müftülüğüne atanan İhsan Açık’ı da makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dilediler.

Başkan Sofu “ Güzel Ülkemizin Batıdan Karadeniz’e açılan son kapısı, Karadeniz’denMarmara’ya açılan ilk kapısı olması nedeniyle Sakarya ilimiz ülke kültür mozaiğinde etken ve birçok kültürü içinde barındırması sebebiyle müstesna bir yapısı vardır. Farklı kültüre rağmen her milletten insanın uyum içerisinde yaşadığı yerdir Sakarya. Güzel ve renkli Sakarya’ya yeni atanan Valimiz Sayın Ahmet Hamdi Nayır ve Müftümüz sayın İhsan Açık’ı ziyaret ederek Hayırlı olsun temennilerinde bulunduk. Attığımız her adım Sakarya’mızın gelişmesi ve ülkemizin daha fazla güçlenmesi içindir.“ dedi.            

 

Güncelleme Tarihi: 30 Kasım 2018, 12:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184