Sake Kayıp Üngören’i Buldu

Hendek’te kendisinden haber alınamayan Yaşar Üngören (54) Emniyet ve Sake’nin girişimleri ile Düzce’de bulundu.

Sake Kayıp Üngören’i Buldu


Hendek’te evinden çıktıktan sonra kendisinden haber alınamayan Yaşar Üngören Düzce’de bulundu.

Edinilen bilgilere göre, dün öğle saatlerinde evinden çıktıktan sonra kendisinden haber alamayan Yaşar Üngören’in (54) Ailesinin Jandarma ve İlçe Emniyet Müdürlüğünden yardım istemesinin ardından Sakarya Arama Kurtarma Ekibi (SAKE) Üyeleri de Emniyet ve Jandarma ile birlikte çalışmalara başladı.

Öncelikle Hendek Terminalinde Güvenlik kamera kayıtlarını inceleyen SAKE ekipleri Üngören’in Düzce Otobüsüne bindiğini tespit etti.

Bindiği otobüs ile irtibata geçen ekipler daha sonra Düzce’ye hareket ederek Üngören’in Düzce Terminali son durakta indiği bilgisine ulaştı.

Terminalde yapılan kontroller ve kamera kayıtlarını inceleyen SAKE ekipleri daha sonra çevre esnaf ile görüşerek Üngören’in çevrede bulunan bir kıraathanede oturduktan sonra bir Otele yerleştiği bilgisine ulaştı. Titiz çalışmalar sonucu Üngören’in izine ulaşan SAKE ekibi Düzce Cedidiye Şehidi Osman Çatana Polis Merkezi ekipleri ile birlikte Üngören’in bulunduğu otele giderek Üngören’e ulaştı.

Emniyet ve SAKE ekipleri ile birlikte Polis merkezine getirilen Üngören haber verilmesinin ardından Düzce’ye gelen Ailesine teslim edildi.

Yaşananlar sonrası Üngören’in herhangi bir sağlık sorunu yaşamadığı öğrenilirken, Üngören’e kavuşan Ailesi emeği geçen Düzce Çatana Polis Merkezi ve Sakarya Arama Kurtarma Ekiplerine teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 28 Kasım 2018, 22:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184