SAVCI GÜVEN’DEN VEDA ZİYARETİ

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) kararnamesi ile Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Savcı Ekrem Güven, İlçe Emniyet Müdürü İsmail Baş ve Polislerle vedalaştı.

SAVCI GÜVEN’DEN VEDA ZİYARETİ


Emniyet personeli tarafından sevilen ve sayılan Savcı Güven’in veda ziyareti Emniyet Müdürü Baş ve polisleri duygulandırdı.

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu’nun kararnamesi ile Zonguldak Başsavcılığına atanan Savcı Güven veda ziyaretlerine Emniyet Müdürlüğüne gelerek başladı. Emniyet Müdürü İsmail Baş’ı makamında ziyaret eden Savcı Güven, Baş’ a Müdürüm sizi ve burada beraber çalıştığımız polis arkadaşları tanımaktan çok mutlu oldum. Sizlerle çok güzel zamanlar geçirdik. Karşılıklı sevgi ve saygıyı hiç yitirmedik.
Bundan dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum dedi. Savcı Güven’in konuşması makam odasında bulunan Emniyet Müdürü Baş ve polisleri duygulandırdı.

Emniyet Müdürü İsmail Baş ise şimdiye kadar ilçemizde güvenlik hizmetlerine katkılarından dolayı Savcı Ekrem Güven’e teşekkür ederek bundan sonra da emir ve görüşlerine her zaman hazır olduklarını iletti. Emniyet Müdürü Baş, savcım bundan sonraki çalışma yerinizde başarı, huzur ve mutluluklar dilerim dedi.

Savcı Ekrem Güven’in veda ziyaretinin sonundan Emniyet Müdürü Baş ve Polis Memurları savcı Güven’e tablo hediye ettiler. Makam odasında hatıra fotoğrafı çektiren polisler daha sonra savcı Ekrem Güven’i kapıya kadar uğurladıktan sonra sarılıp vedalaştılar.
 

Güncelleme Tarihi: 23 Haziran 2016, 17:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184