SAVCI VE HAKİMLERDEN VEDA YEMEĞİ

Hendek Adliyesinde görev yapan Hakim ve Savcıların yeni görev yerlerine tayin olması nedeniyle Veda yemeği verildi.

SAVCI VE HAKİMLERDEN VEDA YEMEĞİ


Hendek Kaymakamı İdris Akbıyık, Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Hâkimler, Savcılar, Avukatlar ve Adliye personelinin katıldığı veda yemeğinde Cumhuriyet Başsavcısı Adem Aydemir, her vedanın yeni bir başlangıç olduğunu söyledi. Cumhuriyet Savcıları Adem Aydemir, Dilek Tosun, Ekrem Güven ve hakim Fatma Aydemir’in tayinlerinin çıkması nedeni ile veda yemeği düzenlendi.

Adalet Yere Düştüğü Anda Bişey Kalmaz

“Bu bir bayrak yarışıdır” diyen Cumhuriyet Başsavcısı Adem Aydemir, İşimiz zor, adaletle uğraşıyoruz. Adaletin gülen yüzünü temsil etmeye çalışıyoruz. Vatandaşların gönül huzuruyla adliyeye gelebilmelerini, orada haklarını özgürce arayabilmeleri için var gücümüzle gayret ettik. Milletimiz için çalıştık, bizim insanımız herşeyin en iyisine layıktır düşüncesiyle hareket ettik. Bizim vatanımız bayrağımız, değerlidir, kutsaldır, baş tacıdır, gönlümüzdedir. Bunda da hiç geri adım atmadık çünkü bizim davamız kutsal. Adalet için çırpındık, didindik.

Adalet yere düştüğü anda inanın hiçbir şey kalmıyor. Derdimiz, tasamız bu idi. Eğer bu süreçte istemeden de olsa kalp kırdıysak hakkınızı helal edin. Bizden yana helal olsun, biz sizleri çok sevdik. Burada bulunan arkadaşlara baktığımda hüzünleniyorum, hüzünlenmemek elde değil. Rabbim sizleri hep iyiliklerle, güzelliklerle karşılaştırsın dedi.
Hakkınızı Helal Edin

Konuşmasının devamında çalışma arkadaşlarına veda eden Başsavcı Adem Aydemir şöyle devam etti, Görev yaptığım bu süre içerisinde yapmaya çalıştığımız her türlü hizmetlerde ve faaliyetlerde desteklerini hep yanımızda gördüğümüz, başta Sayın Kaymakamımıza ve özellikle Sayın Belediye Başkanımıza ve Belediye meclis üyelerimize Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Caddesi’nin isminin verilmesi ve açılışında gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ediyorum.

Kıymetli meslektaşlarıma, Jandarma Komutanına ve jandarma personeline, Emniyet Müdürüne ve emniyet personeline, baromuzun değerli avukatlarına, sivil toplum kuruluşlarına ve temsilcilerine, siyasi parti temsilcilerine, basınımızın değerli mensuplarına, adliyemizin cefakar çalışanlarına, cezaevi personeline ve sağ duyulu Hendek halkına huzurlarınızda teşekkür ediyorum.
Görev yaptığım süre içerisinde istemeyerek de olsa hizmet gereği kızdığımız, kalbini kırdığımız, gönlünü alamadığımız meslektaşlarımız, çalışanlarımız, varsa kendilerinden haklarını helal etmelerini istirham ediyorum. Eğer benim sizlere de naçizane bir hakkım var ise hakkım sizlere helal olsun diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Hakim ve savcılar duygulandırdı

Cumhuriyet Başsavcısı Adem Aydemir’in konuşmasının ardından Hendek’ten ayrılan Savcı ve Hakimler söz alarak, Veda konuşması yaptılar.  Veda yemeğin ardından Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, tayin olan Hakim ve Savcılara hediye takdim ederek, yeni görev yerlerinde başarılar diledi.
Kaymakam İdris Akbıyık ve protokol tayin olan hakim ve savcılara plaket takdim ederek görevlerinde başarılar dilediler. Bir süre sohbet ederek vedalaşan Hakim ve Savcılar, Hendek’te güzel günlerin geçtiğini ve ilgilerinden dolayı herkese çok teşekkür ettiklerini ifade ettiler.

Güncelleme Tarihi: 23 Haziran 2016, 13:58
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hulya benli
Hulya benli - 8 yıl Önce

Allahım dusurmesin eksikte etmesin hakliyim haksız duruma düştüm herkes yaşadığını bilir Allahim her kesin kalpler ine göre versin Amin

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184