Saygıyla ve Özlemle Anıyoruz

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikal edişinin 81’nci yılı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Saygıyla ve Özlemle Anıyoruz


Türkiye Cumhuriyeti’nin banisi, Türk Milletinin eşsiz kahramanı Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü sadece 10 Kasım’da değil, her gün sonsuz saygı, dua ve özlemle anıyoruz.

Eşsiz dehası ve kahramanlığı ile Türk Milletinin kurtuluşu olan Atatürk’e olan hasret, her geçen gün giderek artmaktadır. Bu manada milletimizin Aziz Atatürk’e olan bağı ve sevgisi, dünyayı kendisine imrendirmektedir.

Aziz Atatürk

‘Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir’ sözüyle demokrasiyi inşa eden Aziz Atatürk, Türk Milletinin yüksek karakteriyle başlattığı bağımsızlık mücadelesinde geleceğe güvenle bakan bu vatan toprağını bizlere emanet etmiştir. ‘Ya İstiklal Ya Ölüm’ diyerek Türk’ün gücünü dünyaya gösteren Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ülkemizi çağdaş ve muasır medeniyetler seviyesine çıkarmak için geleceğin Türkiye’sini inşa etmiştir.

Kalbimizde

Bir ülkenin onur ve haysiyetini koruyarak, çağdaş ve örnek bir cumhuriyet haline getirilebileceğini bütün dünyaya gösteren Atatürk, adını tarihe altın harflerle yazdırmıştır. Bu yüzden 10 Kasım matem değil, Ata’yı anlama günüdür.  Kalbimizin en kıymetli yerinde bulunan Ulu Önderimize yönelik, zaman zaman yapılan asılsız itham ve karalama amacı taşıyan her sözün Türk milletine karşı gelmek amacıyla yapıldığını bir kez daha vurgulamak istiyorum.

İstiklal ve İstikbal

Dün olduğu gibi bugünde ülkemizin üzerinde hesap yapan hainlere ve işbirlikçilere asla fırsat verilmeyecektir. Kendini Türk Milletinin İstiklal ve İstikbaline adayan, savaş meydanlarında eşsiz zaferleriyle dünyaya umut veren Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikal edişinin 81’nci yılında dua, hasret ve özlemle anıyoruz.

Aziz Atatürk; Türk milletinin kalbinde ebediyen yaşayacaksın. "En büyük eserim" dediğin Türkiye Cumhuriyeti bizlere emanettir.  Bize emanet ettiğin bu vatan ebediyen var olacaktır.


Güncelleme Tarihi: 10 Kasım 2019, 09:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184