ŞEHİT MAHMUTBEY'DE MEZUNİYET COŞKUSU

Hendek Şehit Mahmutbey Ortaokulu tarafından mezun olacak öğrenciler için 2015-2016 yılı mezuniyet töreni gerçekleştirildi.

ŞEHİT MAHMUTBEY'DE MEZUNİYET COŞKUSU


Mezuniyet törenine Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Baylan, İlçe Emniyet Müdürü İsmail Baş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan, Okul Müdürleri, Öğretmenler ile çok sayıda veli katıldı. Öğrencilerimizi bu mutlu gününde aileleri ve sevenleri de yalnız bırakmadı.

Tören Okul Müdürü Recep Yazıcı’nın selamlama ve açış konuşmasıyla başladı. Ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan, Şehit Mahmutbey Ortaokulunun Hendek’in tam donanımlı fen laboratuvarı ile tek Z-kütüphanesi bulunan okul olduğunu vurgulayarak Hendek’in güzide bir okulu olan Şehit Mahmutbey Ortaokulu’nu, idarecilerini, öğretmenlerini ve çalışanlarını bu güzel geceyi tertip ettikleri için tebrik ediyorum dedi.
Protokol konuşmalarının ardından folklor ekibi tarafından sergilenen Karadeniz yöresi halk oyunu davetliler tarafından beğeni ile izlendi. Veliler adına Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Bircan Konuk, Öğretmenler adına Matematik Öğretmeni Nermin Tanrıkulu, Öğrenciler adına Zeynep Süleymağaoğlu konuşma yaparken davetliler duygu dolu anlar yaşadılar.
Sekizinci sınıf öğrencilerinin yedinci sınıf öğrencilerine bayrak ve flama tesliminden sonra mezun olacak olan öğrenciler isim isim sahneye çağrılarak öğrencilere şube rehber öğretmenleri ve protokol üyeleri tarafından mezuniyet belgeleri verildi. Mezun olacak öğrencilerin davetlileri hüzünlendiren oratoryosunun ardından öğrenciler, konfetiler eşliğinde keplerini fırlattı.
Tören havai fişek gösterisi, Türk halk ve Türk sanat müziğinin sevilen eserlerinin seslendirildiği mini konser ile sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 03 Haziran 2016, 09:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184