ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİ İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

Hendek Kaymakamlığı ve Hendek Belediyesi tarafından Şehit ve Gazi Ailelerine İftar yemeği verildi.

ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİ İFTARDA BİR ARAYA GELDİ


Hendek Kaymakamlığı ve Hendek Belediyesi tarafından, Hendek Bayraktepe Sosyal Tesislerinde Şehit ve Gazi Ailelerine İftar yemeği verildi.

Kuran-ı Kerim tilaveti okunmasıyla başlayan İftar programına, Sakarya Milletvekili Ali İnci, Hendek Kaymakamı Mustafa Ayhan, Garnizon Komutanı Yzb. Hasan Dağcı, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Askerlik Şubesi Başkanı Ütğ. Gökhan Aydın, Hendek Emniyet Müdürü İsmail Baş, Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, Hendek İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan, Hendek İlçe Spor Müdürü Fayzullah Köstereli, Hendek Müftüsü Abdurrahman Şahin, Hendek Muhtarlar Derneği Başkanı İsmet İskefiyeli, Sakarya Muharip Gaziler Derneği Başkanı Erol Demir, Hendek Muharip Gaziler Derneği Başkanı Ferhat Albayrakoğlu,  Daire Amirleri, Şehit ve Gazi Aileleri katıldı.




Hendek Kaymakamı Mustafa Ayhan masaları tek tek dolaşarak Şehit ve Gazi Aileleri ile sohbet etti. İftar programının ev sahipliğini yapan Ayhan konuşmasında, Ülkemizin bekası için canlarını feda eden, bu uğurda Şehit olan, bu uğurda Gazi olan Vatan evlatlarımızın Aileleri ile birlikteyiz. Bu anlamda böyle bir günde siz değerli Şehit ve Gazi ailelerimiz ile bir arada olmaktan onur duyuyorum.

Bu topraklarda hepimiz huzur içerisinde ve güzellik içerisinde yaşayabiliyorsak ve bu atmosferi hep birlikte teneffüs edebiliyorsak biliyoruz ki bu topraklarda bedelini ödeyerek oturuyoruz. Bu uğurda Şehit olan bütün Şehitlerimizi Rahmet ve Minnetle anıyoruz diye konuştu.

Hakkınızı Helal edin

Bizler görev insanlarıyız, Milletimizin huzur ve barışı için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz diyen Ayhan, 6 yıllık hizmet süremiz ve görevimiz sona ermek üzere. Buradaki maceramız sona eriyor bundan sonra hizmetlerimize Hatay’da devam edeceğiz. Bu nedenle sizlerden Helallik istiyorum, hakkınızı helal edin. Gönlümüzün, arzularımızın ve isteklerimizin sizlerle olduğunu bilin. Hendek’i ve Hendeklileri seviyoruz sevmeye de devam edeceğiz diye konuştu.



Ankara’da bir kapınız olduğunu unutmayın

Ayhan’ın konuşmasının ardından bir konuşma yapan Ak Parti Sakarya Milletvekili Ali İnci, 4 dönem Belediye Başkanlığı yaptıktan sonra Milletvekili olduk, Ankara’daki 550 kişiden 1 tanesi olduk. Destekleyen tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Ülkemizin ve Sakarya’mızın meselelerine en iyi şekilde eğileceğimizi ifade ediyorum. Bugüne kadar sizlere ne kadar yakınsam bundan sonra da aynı yakınlığı göreceğinizi ve Ankara’da da bir kapınız olduğunu unutmayın diye konuştu.

Görev yerleri değişen ve birlikte çalışma fırsatı bulduğumuz Sayın Kaymakamımız Mustafa Ayhan, Garnizon Komutanımız Hasan Dağcı ve Askerlik Şubesi Başkanımız Gökhan Aydın’a vermiş olduğu hizmetler ve desteklerden dolayı hem kendi adıma hem de sizlerin adına teşekkür ediyorum. Kendileri bugüne kadar Hendek için gayret ettiler ve bir Hendekli gibi çalıştılar. Kendilerine yeni görev yerlerinde başarılar diliyorum diye konuştu.

Konuşmaların ardından, Sakarya Muharip Gaziler Derneği Başkanı Erol Demir ve Hendek Muharip Gaziler Derneği Başkanı Ferhat Albayrakoğlu tarafından Hendek Kaymakamı Mustafa Ayhan’a vermiş oldukları desteklerden dolayı plaket takdim edilmesinin ardından program son buldu.







Güncelleme Tarihi: 03 Temmuz 2015, 10:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184