ŞEHİT VE GAZİLER İŞTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI

Hendekli Şehit ve Gaziler ile Aileleri istişare toplantısında bir araya geldi.

ŞEHİT VE GAZİLER İŞTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI


Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve Hendek Kaymakamlığı’nın ortaklaşa düzenlediği Şehit ve Gaziler istişare programı Hendek Öğretmenevi Konferans salonunda yapıldı.

Toplantıya Hendek Kaymakamı İdris Akbıyık, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Hendek İlçe Jandarma Komutan Vekili Ramazan Küçüktepe, Hendek Askerlik Şubesi Başkanı Gökhan Aydın, Hendek Emniyet Müdürü İsmail Baş,  Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Yasemin Turan, Hendek İlçe Müftüsü Abdurrahman Şahin, Hendek Muharip Gaziler Derneği Başkanı Ferhat Albayrakoğlu, Sivil Toplum Kuruluş Temsilcileri, Şehit ve Gaziler ile Aileleri katıldı.
Kendisini tanıtarak programın açılış konuşmasını yapan Hendek Kaymakamı İdris Akbıyık, Şehit, Gazi ve Aileleri ile bir arada olmaktan onur duyduğunu dile getirerek, istişare toplantısının düzenlenmesindeki amacın Şehit, Gazi ve Ailelerinin istek ve taleplerini dinleyerek çözüm oluşturmaktır diye konuştu.
Aile ve Sosyal Politikalar Müdür Yardımcısı Yasemin Turan, bizler burada siz değerli Şehit, Gazi ve Ailelerinin istek ve taleplerini dinlemek için bulunuyoruz. Bu anlamda bu toplantıyı organize eden ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum diye konuştu.

Konuşmaların ardından program Basına kapalı olarak devam etti.


Güncelleme Tarihi: 05 Kasım 2015, 15:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184