Şehitlerimiz İçin Milletçe Yastayız

Sakarya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Aden Sarı kalleş saldırıyı kınadı.

Şehitlerimiz İçin Milletçe Yastayız


Sakarya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Aden Sarı, İdlib’te çok sayıda Askerimizin hayatını kaybettiği kalleş saldırıyı kınadı.

Sakarya Ticaret Borsası Camiası adına şu açıklamalarda bulunan Sarı, Ülkemizin milli güvenliğini sağlamak üzere İdlib'de görev yapan kahraman Mehmetçiğimize Suriye rejim unsurlarınca gerçekleştirilen saldırı sonucu kahraman askerlerimizin şehit olduğunu ve yaralandığını derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz.

Tüm İslam alemi için kutsal olan mübarek Regaip Kandili’nde yapılan alçak saldırıyı şahsım ve Sakarya Ticaret Borsası camiası adına şiddetle kınıyorum. Anaların yüreğini yakan, ocaklara ateş düşüren, hepimizi derinden yaralayan bu saldırıda acımız çok büyük.

Barışın ve huzurun ağlanması için yürütülen bu haklı davasında başta NATO’daki müttefiklerimiz olmak üzere uluslararası toplumun Türkiye’nin yanında yer alacağını ümit ediyorum.

Bu zor günlerin ülkemizde birlik ve dayanışmayı güçlendireceği inancıyla şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum. Milletimizim başı sağ olsun.


Güncelleme Tarihi: 28 Şubat 2020, 18:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184