Servetiye Caddesine Otopark

Hendek Belediyesi, Yenimahalle Servetiye Caddesi’nde bulunan yaklaşık 400 metrelik alanda işyeri ve konut sahiplerinin otopark, giriş-çıkışın ve ticari hareketlilik gereksinimlerinin sağlanması amacı ile yeni bir proje gerçekleştirecek.

Servetiye Caddesine Otopark


Plan ve Proje Müdürlüğü tarafından hazırlanan proje ile Servetiye Caddesi’nde otopark sorununda bir rahatlama olacak.

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü çalışmanın kısa sürede tamamlanacağını, böylece en az 60 araçlık otopark sağlanacağını ve bölgede yaşayan vatandaşlarında memnun kalacağını belirtti.

Ayrıca iş yeri sahiplerinin de depolama ve müşteri otopark konusunda rahatlayacağını söyleyerek, İnsan odaklı çalışma prensibiyle hizmetlerini halkımız ile buluşturan bir yönetim anlayışı ile geleceğin kenti Hendek’i ortaya çıkarmanın gayreti içerisindeyiz.
Günümüzde modern ve gelişmiş şehirlerin en büyük sorunlarından biri otopark problemi. Fert başına düşen araç sayısının çok fazla olması dolayısıyla en büyük sıkıntılarımızdan biri otopark sorunudur.

Servetiye Caddesinde yapacağımız bu uygulama ile caddedeki trafiği rahatlatmayı hedefliyoruz.
Bizler Hendek’i her alanda rol model bir kent yapmak için var gücümüzle çalışıyoruz, halkımızdan da bu konuda destek bekliyoruz dedi.


Güncelleme Tarihi: 28 Eylül 2018, 15:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184