Sevgiyle Kuşananlar Hendek’te Buluştu

Kocaeli Terziler Odası'nın Sevgiyle Kuşan etkinliğinin Yemek ve Eğlence programı Hendek’te yapıldı.

Sevgiyle Kuşananlar Hendek’te Buluştu


Kocaeli Terziler Odası Başkanı Şaziye Hane Kahrımanlı’nın öncülüğünde gönül birliği yapan ve kendilerini sevgiyle kuşandıranlar olarak adlandıran Gönüllülerin, engelli ve özel bireylerin hayatta neleri başarabildiğini göstermek amacıyla düzenlediği “Sevgiyle Kuşan” etkinliğinin yemek ve eğlence programı Hendek’te yapıldı.
Hanne’s Cafe ve Restaurant’ta düzenlenen programa Hendek İlçe Emniyet Müdürü Şevket İlhan, Hendek Belediye Başkan Yardımcıları Hüdaverdi Bahadır ve Fatih Öztürk, Kocaeli Terziler Odası Başkanı Şaziye Hane Kahrımanlı, Ortopedik Engelliler Genel Başkan Yardımcısı Sakarya Şube Başkanı Murat Polat ve Özel bireyler ile Aileleri katıldı.
Program öncesinde konuşan Etkinliğin mimarı Kocaeli Terziler Odası Başkanı Şaziye Hane Kahrımanlı, bir videodan etkilenerek bu projeyi yapmalıyız diyerek arkadaşlarımızla başladığımızda birbirimizle istişare ederek, toplantılar yaparak, neler yapabiliriz, neler katabiliriz diyerek bu etkinliğe başladık. Hayat sadece bizlere bahşedilmiş bir şey değil, hayat hepimizin. Özel çocuklarımız ve Aileleri ile yaklaşık 1 yıldır bir aradayız ve inanılmaz eğleniyor mutlu oluyoruz. Defileleri ve Eğitimleri gözyaşlarıyla izledik, ama mutluk gözyaşıydı. Biz Aile olduk, birbirimizi özler hale geldik ve bir yılı çok güzel bir etkinlik yaparak bitirdik. Bu akşam bizleri burada yalnız bırakmayan tüm misafirlerimize bizlere eşlik ettikleri için minnettarız. Hendek küçük yer evet ama buradaki ilişkiler daha sıcak, sizlerle her şeyi yapabiliriz. Bu anlamda her zaman manevi anlamda yanımızda olan ama maddi anlamda da sadece telefonun yeterli olduğu İsmet Hane’ye ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Gecemize katılarak bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyor, iyi eğlenceler diliyorum diye konuştu.
Konuşmaların ardından engelli ve özel bireyler düzenlenen yemek ve eğlence programında Aileleri ile birlikte gönüllerince eğlenerek mutlu bir gece yaşam fırsatı buldular.



Güncelleme Tarihi: 05 Ocak 2020, 13:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184