Sizler Bizim Yüz Akımızsınız

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü; temizlik işleri personeli ve aileleri ile kahvaltıda biraraya geldi.

Sizler Bizim Yüz Akımızsınız


Bayraktepe Tesislerinde gerçekleşen buluşmada, personeli ile kahvaltı ederek sohbet eden Başkan İrfan Püsküllü, sizler temizlik işleri personelimiz olarak, her zaman örnek gösterdiğim ve bizlerin yüz akı olan çalışanlarımızsınız dedi.

Takviye araçlar eklendi

Hendek’in modern şehir hedefini gerçekleştirmesinde temizlik işlerine de büyük görev düştüğünü belirten Başkan İrfan Püsküllü, İlçenin güzelliği temizliğinden belli olur. Bizler daha temiz, sağlıklı ve güzel bir Hendek için temizlik işlerinin cadde ve sokaklarda temizlik hizmeti veren personel sayısını artırdık. Araç ve ekipmanlara takviye araç ve ekipman eklendi. Temizlik araçlarımız merkezi caddelerimize günde 4–5 sefer yapıyor diye konuştu.
İşimiz, mukaddestir

İşlerinin yalnızca temizlik olmadığını aynı zamanda çevre duyarlılığını da geliştirmek olduğunu belirten ve daha temiz bir Hendek için vatandaşlara da görev düştüğünü ifade eden Başkan Püsküllü, temizlik işçilerinin karşılaştığı sorunların büyük bölümünün evsel atıkların vakitsiz olarak ev ve binaların önlerine konmasından kaynaklandığını kaydetti.  Püsküllü, "Bugüne kadar büyük bir gayretle geldik, bundan sonra biraz daha düzenli olmalıyız. İşimiz, çocuklarımızın ekmeğidir, mukaddestir. Kimse işini küçümsemesin, bunu hassasiyetle sizden istiyorum şeklinde konuştu.

Hepinize teşekkür ediyorum

Her türlü hava koşulunda, gece gündüz demeden büyük bir özveri ile çalışan temizlik işleri personeline teşekkür eden Başkan İrfan Püsküllü, kahvaltı sonrasında da personel ve aileleri ile sıcak ve samimi bir sohbet ortamında görüşerek varsa istek ve talepleri konusunda notlar aldı.


Güncelleme Tarihi: 18 Temmuz 2018, 11:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184