SOFU BERAT KANDİLİNİ KUTLADI

Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu’dan Berat Kandili mesajı.

SOFU BERAT KANDİLİNİ KUTLADI


İslam âlemi olarak Ramazan Ayı’nın müjdecisi olan mübarek Berat Kandili’ne kavuşmanın huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Günahlardan arınmayı ve Allah’ın mağfiretine ulaşmayı ifade eden Berat Kandili, duaların kabul edildiği gecelerden biridir.  Böyle önemli gün ve geceler, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının da yoğun biçimde yaşandığı anlardır. Bu önemli gecenin daralan kalplere aydınlık, zor durumda olanlara kolaylık vesilesi olması en büyük temennimizdir.

Böylesi mübarek gecelerde toplumsal sorumluluğumuzun da farkına vararak, yardımlaşma içinde birbirimizi sevmeliyiz. Hoşgörü, sabır, dostluk içinde, küskünlüğü sevgiye, fedakârlığa dönüştürmek ve bütün güzellikleri birlikte paylaşmalıyız. Bu fırsat kapısının açıldığı manevi iklimin Dünyada yaşanan acılara çare olması, manevi hayatın ihmaliyle daralan kalplere şifa olmasını diliyorum.

Bu duygularla ülkemizin, İslam âleminin birlik, dirlik ve selametine, insanlığın hidayet, barış ve huzuruna, bütün Müslümanların tövbe ve duaların kabulü ile arınması ve affına vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ederek; tüm hemşerilerimizin Berat Kandilini kutlar; sevgi ve saygılarımı sunarım.


Güncelleme Tarihi: 30 Nisan 2018, 10:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184