SOFU'DAN BASIN AÇIKLAMASI

Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu'dan Hastane ile ilgili Basın açıklaması.

SOFU'DAN BASIN AÇIKLAMASI


Son günlerde İlçemiz'deki bazı basın mensupları hastanemiz üzerinden, hastane yöneticilerimizi ve hastane çalışanlarımızı eleştirerek hastanemizle ilgili  olumsuz algı olusturmaya çalışmaktadırlar. Bu haberlerin ve hatta iftiraya varan söylemlerin iyi niyetli olmadığını düşünüyoruz.

Devletimizin ilçe Halkımıza hizmet için inşa ettiği modern 100 yataklı hastanemiz şehir merkezindeki eski hastanemizden fiziki yapısı, teknik donanımı ve personeli olarak  kıyaslanamayacak kadar iyi durumdadır.

Hastanemiz; 3 Dahiliye, 2 Psikiyatri, 2 Genel Cerrahi, 2 Uroloji, 1 Anestezi, 1 Radyoloji, 1 Biyokimya, 1 Ortopedi, 3 Ağız ve Diş Sağlığı, 1 Kadın doğum, 1 KBB, 2 Çocuk Hastalıkları toplam 20 uzman ve 10 pratisyen doktor olmak  üzere toplam 270 kişilik kadrosuyla hemşerilerimize hizmet vermektedir.

Yine Hastanemize 6 yatak 1. Seviye yoğun bakım, 10 yatak palyatif yoğun bakım ve 4 adet yeni doğan kuvez unitesi kazandırılmıştır.

Tabi ki bizler hastanemizin hemşerilerimize daha da iyi hizmet verebilmesi için gayret sarfediyoruz.

Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri'mizle ve Saglik Bakanlıgı'mızla gerek bireysel olarak gerekse Milletvekillerimiz aracılığı ile hastanemize daha cok uzman doktor ve tıbbi arac kazandırmak için görüşmeler yapıyoruz . Özellikle inşallah cok yakında 1 bayan uzman kadın doğum doktorumuzu da bu dev kadroya katmanın mutlulugunu yaşayacagız.

Hastanemizin eksikleri vardır, herşey dört dörtlüktür diyemeyiz ancak hastanemizin bir ilçe devlet hastanesi oldugunu unutmamalı ve Hendek Halkımıza yakışır şekilde verilen bu büyük sağlık hizmetine ve uzman kadroya anlayış ve şükran duymalıyız.

Çok degerli Hemşerilerimizin her türlü problem ve sorunlarıyla ilgili Hastanemizin alanlarında profesyonel ve tecrübeli yöneticileriyle görüşmelerini çözüm bulunamaması halinde   bizimle iletişime gecmelerini tavsiye ediyoruz.

Yine bir takım basın mensuplarının sırf şahşımızı ve partimizi eleştirmek adına İlçemizin bu nadide kurumunu karalaması kabul edilemez.

Ilçemizin duyarlı basın mensuplarınıda hastanemizi tarafsız olarak haber yaparak hemşerilerimizin doğru bilgilendirilmesine yardımcı olmaya davet ediyoruz.

Ak Parti Hendek İlçe Başkanı
Ali Kemal Sofu

Güncelleme Tarihi: 17 Ekim 2016, 10:21
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ekrem ÇALIŞKAN
Ekrem ÇALIŞKAN - 7 yıl Önce

kadın doğum doktoru yetersiz daha iyi bir kadın doğum uzmanı gelmeli ve hatta doktorun bayan olması dahada iyi olacaktır

merve uretmen
merve uretmen - 7 yıl Önce

isci alimi ile ilgili bilgiler verirmisiniz.

asya bagdatli
asya bagdatli - 7 yıl Önce

kadin dogum uzmani istiyoruz.. bayan olmasi tercihimiz artik degissin yada iki tane olsun bencillige yer verilmesin ...

Oguz birinci
Oguz birinci - 7 yıl Önce

bahadir bey artik tek basina hendege yetmiyor yanina bir tanede kadin uzman lazim

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184