Sofu’dan Umke’ye Ziyaret

Cumhur İttifakı Ak Parti Hendek Belediye Başkan Adayı Ali Kemal Sofu, Hendek’te kamp yapan Umke ekibini ziyaret etti.

Sofu’dan Umke’ye Ziyaret


Cumhur İttifakı Ak Parti Hendek Belediye Başkan Adayı Ali Kemal Sofu, olağanüstü durumlarda, her branştan sağlık personelinin gönüllü olarak görev aldığı UMKE (Ulusal Medikal Kurtarma Ekipleri)’nin Hendek Salmandede mesire alanındaki kampını ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı.
Afet ve olağandışı durumlara karşı özel eğitim ve donanıma sahip olan Ulusal Medikal Kurtarma Ekipleri’nin uygulamalı eğitimlerini yerinde inceleyen Sofu, Ülkemizin her an deprem gibi doğal afetlerle karşı karşıya olduğu bir gerçektir. Bölgemizde bilindiği üzere 17 Ağustos gibi sonuçları ciddi ve ağır olan bir deprem geçirmiştir. Dolayısıyla ülkemizin her an ihtiyaç duyabileceği profesyonel ekiplere ihtiyacı var. Bu akşam burada bizlerde UMKE’nin özverili çalışmalarına tanıklık ediyoruz.
Uygulamalı eğitimi dikkatle takip eden Sofu, UMKE gönüllülerinden olası afetler de sivil bireylerin ne yapmaları gerektiği hakkında teknik bilgiler aldı. Öncelikli temennimiz vatandaşımızın bu tür afetlerle karşı karşıya kalmamasıdır. Fakat gerçeklerden de hiçbir zaman kaçamayız. Yaşanabilecek afet ve olağandışı tüm durumlara karşı ekiplerimizin hazır olması için gönüllü arkadaşlarımızın ihtiyaçları doğrultusunda elimizden geleni yapmaya çalışacağız dedi.


Güncelleme Tarihi: 17 Şubat 2019, 13:05
YORUM EKLE
YORUMLAR
SERCAN BAŞKAN
SERCAN BAŞKAN - 5 yıl Önce

seçim sofrası: hamit ismailoğlu nun sadece aday adaylık başvurusunu geniş tutmak amaçlı başvurduğunu herkes biliyor. sofu seçilirse ismailoğlu başkan yardımcısı olması ihtimali çok güçlü. sofu nun bir anda adaylığını açıklaması sürpriz olmadı. tepeden inme bir adaylık süreci yaşadı. halkta karşılığı olmayan sofu, cumhur ittifakının adayı gibi lanse edilmiş olsa da,mhp den bazı meclis üuyeleri ve mhp ilçe başkanı bazı toplantılarda yer alsa da, mhp hendek teşkilat ve mhp ye gönül veren halk cumhur ittifakına oy vermeyecektir.

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184