SOKAKLARDA KURBAN KESİMİNE SON VERDİK

Hendek Belediyesi, Kurban Bayramında toplu kurban kesimi yapacak olan kasaplarla toplantı yaptı. Hendek Müftülüğü ve Hendek Belediyesi ekiplerinin, vatandaşların rahat bir bayram geçirmeleri için bayram sürecince çalışacaklar.

SOKAKLARDA KURBAN KESİMİNE SON VERDİK


Hendek Belediyesi Meclis Salonu’nda yapılan toplantıya Belediye Başkan Yardımcıları İrfan Püsküllü, Eyüp Çizer, Zabıta Müdürü Harun Kaynak, Veteriner Kemal Atala, kesimhane sahipleri ve kasaplar katıldı. Hendek’te sokaklarda kurban kesimine son veren ve bu konuda başarılı olan Hendek Belediyesi, toplu kesimhanelerde bayram boyunca denetimler yapacak.

Denetimler yapılacak
Hendek Belediyesi yetkilileri, kesimhane sahipleriyle yaptığı toplantıda eksikleri değerlendirerek kesimhane sahiplerinin sorunlarını diledi. Kurban Bayramı öncesi sertifikalı kasap yetiştirilmesi için Hendek Belediyesi BEL-İŞ Mesleki Eğitim Merkezi’nde, kasap yetiştirilmesi için kurs açıldı. Hendek Belediyesi Veterineri Kemal Atala tarafından yürütülen çalışmalarda Hendek Müftülüğü hocaları da ders verecek. Hendek Müftülüğü ve Hendek Belediyesi ekiplerinin, vatandaşların rahat bir bayram geçirmeleri için bayram sürecince çalışacaklar. 

Güncelleme Tarihi: 29 Eylül 2014, 15:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184