SOSYAL HİZMETLER TOPLANTISI HENDEK’TE YAPILDI

Her ay düzenli olarak bir İlçede yapılan ve Belediye Sosyal İşler Müdürlerinin bir araya geldiği, toplantı Hendek’te yapıldı.

SOSYAL HİZMETLER TOPLANTISI HENDEK’TE YAPILDI


Hendek Belediyesi Bayraktepe Sosyal Tesislerinde düzenlenen toplantıya Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Serdivan, Erenler, Adapazarı, Akyazı, Geyve, Arifiye, Sapanca, Söğütlü, Taraklı, Kaynarca, Ferizli, Karasu, Kocaali ve Karapürçek Belediyelerinin Sosyal Hizmetler Müdürleri katıldı.
Toplantıya, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Davut Yüce ve İlçelerin sosyal hizmetler müdürleri katıldı. Hendek Belediyesi adına misafirleri Sağlık İşleri Müdürü Kemal Atala karşıladı. Atala, misafirlerini Hendek’te yapmış oldukları çalışmalar hakkında bilgilendirerek, faaliyetlerini anlattı. Ardından diğer belediyelerin sosyal işler müdürleri de faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.

Toplantı sonrası misafirleri ziyaret eden Başkan Püsküllü, sosyal hizmetler müdürleri ile tek tek selamlaştı ve kendilerini Hendek’te ağırlamaktan mutlu olduklarını söyledi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Davut Yüce, ilçe sosyal hizmetler müdürlerini yapılan çalışmalar ile ilgili bilgilendirerek,  her ay bir ilçede toplanarak istişarede bulunduklarını, çok hayırlı ve güzel işlere imza attıklarını söyleyerek, kendilerini ağırlayan Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü ve ekibine teşekkür etti.

Toplantı sonunda, misafirler Hendek Kültürevi’ni ve Bayraktepe’yi gezdi.


Güncelleme Tarihi: 03 Mayıs 2018, 16:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184