Sosyal Mesafe Denetimi

Hendek Emniyet Müdürlüğüne bağlı Polis ekipleri ve Belediye Zabıta ekipleri Pazar yerinde ve şehirdeki işyerlerinde koronavirüs tedbirleri kapsamında denetimlerini sürdürüyor.

Sosyal Mesafe Denetimi


Hendek’te koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında çalışmalar ve denetimler yoğun bir şekilde sürdürülüyor.
Bu kapsamda Hendek Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler bugün Hendek Kapalı Pazar yerinde kontrol ve dezenfektan noktaları kurarak, vatandaşları kurallara uyması konusunda bilgilendirerek maske takmaları istenirken, Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerin katılımıyla yapılan denetimlerde esnaf ve sanatkarların maske ve eldiven takarak, gerekli hijyen-mesafe kurallarına uyması istendi.
Sosyal mesafe uyarısı

Diğer bir denetimde marketlere ve işyerlerine yönelik yapıldı. Polis ve Zabıta işyerlerine yönelik yaptığı denetimde iş yeri sahiplerini dezenfektan ve maske kullanımı ile işyerinde sosyal mesafe kurallarına uyulması için tebligatta bulundu. Hendek Belediyesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; Salgın tehdidi bitene kadar bu zor günlerde halkımızın sağlığı için alınan tedbirlerin harfiyen uygulanması için başlatılan yoğun çalışmalar devam edecek. Vatandaşlarımızın devletimiz tarafından alınan kurallara harfiyen uyması gerekmektedir denildi.

Güncelleme Tarihi: 14 Nisan 2020, 15:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184