Soylu’dan SAKE’ye Teşekkür

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dan Sakarya Arama Kurtarma Ekibi üyelerine teşekkür.

Soylu’dan SAKE’ye Teşekkür


İlçemizin Arama Kurtarma konularında adından sıkça söz ettiren Sakarya Arama Kurtarma Ekibi (SAKE) üyelerine İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından teşekkür beratları gönderildi.
Teşekkür beratı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu imzasıyla gönderilen teşekkür beratlarında, “Tarih boyunca karşılaştığımız her zorlukta olduğu gibi 24 Ocak 2020 günü Elâzığ ve Malatya İllerinde yıkımlara sebep olan Deprem afeti sonrasında milletçe ortaya koyduğumuz birlik, beraberlik ve dayanışma ruhu, yaşadığımız acıyı hafifletmenin ötesinde geleceğe dair umutlarımızı da takviye etmiştir.

Afet sonrası arama, kurtarma, tahliye ilkyardım ve iaşe gibi hizmetlerde sizin ve arkadaşlarınızın göstermiş olduğu beceri, fedakârlık ve gayret her türlü takdirin üzerindedir.

Gerçek karşılığını ancak Cenab-ı Allah’ın verebileceği, Aziz Milletimizin Dualarına ve iltifatlarına mazhar olan bu gayretlerinizden dolayı sizlere sonsuz şükranlarımı sunuyor, size ve kıymetli Ailelerinize sağlık, huzur ve mutluluk dolu bir ömür diliyorum” ifadelerine yer verildi.
Gururluyuz

Teşekkür beratlarını teslim alan Sakarya Arama Kurtarma Ekibi (SAKE) Dernek Başkanı Erdal Aydın, Bakanımız Sayın Süleyman Soylu tarafından gönderilen teşekkür beratları nedeniyle gurur duyduk. Gönüllü olarak çıktığımız bu yolda bu şekilde onure edilmek ve takdir görmek yaptığımız çalışmaların karşılığını almamıza vesile oluyor. Bizler elimizden geldiğince Arama Kurtarma konularında Vatandaşlarımızın hayatlarına dokunmaya devam edeceğiz. Sayın Bakanımıza göstermiş olduğu ince davranış nedeniyle Şahsım, Yönetim Kurulum ve Üyelerimiz adına teşekkür ediyoruz diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 18 Mart 2020, 23:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184