Sporcular Unutulmadı

Milli Mücadele’nin başlangıcının 101’nci yılı koronavirüs salgını nedeniyle uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında kutlandı. Çelenk sunma töreninin ardından 20 yaş altı sporcular ziyaret edildi.

Sporcular Unutulmadı


19 Mayıs Atatürk’ü anma Gençlik ve Spor Bayramı törenleri, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından meydanda Atatürk anıtına çelenk sunumuyla başladı.

Çelenk töreninin sona ermesinin ardından Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Süleyman Akıcı ve antrenörlerle birlikte 20 yaş altı sporcuları evinde ziyaret etti.

Şampiyonlara ziyaret

Milli sporcular Ömer Faruk Ateş(Karate), Beyaz Ece Tokat (Muay –Thai), Berat Büyüktazim (Güreş) Eren Özekçin (Hentbol) ve Münir Mert Can (Milli Yüzücü-Biatle) evlerinde ziyaret edildi. Babaoğlu ve Akıcı tarafından 20 yaş altı her branştan bir sporcuya tüm sporcuları temsilen Türk Bayrağı ve Atatürk’ün Cumhuriyet tarihine ışık tutan Nutuk adlı ölümsüz eseri teslim edildi.

Başkan Babaoğlu genç sporcuların ve Ailelerinin Kadir Gecesini ve Ramazan Bayramını da kutlayarak bayram çikolatası hediye etti.


Güncelleme Tarihi: 20 Mayıs 2020, 11:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184