Strateji Planlama Toplantısı Yapıldı

Hendek Belediyesi'nin 2020-2024 Stratejik Plan çalışmaları bilgilendirme toplantısı ile başladı.

Strateji Planlama Toplantısı Yapıldı


Hendek Belediyesi 2020-2024 dönemi stratejik planının hazırlanması için Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’nun başkanlığında toplandı.

Hendek Belediyesi 2020-2024 Stratejik Plan çalışmaları bilgilendirme toplantısında konuşan Başkan Turgut Babaoğlu, bizler bu şehrin sahipleri değil, emanetçisiyiz. Katılımcılığı ve şeffaflığı en üst seviyede tutacağız. Bizden sonraki nesillere daha yaşanılabilir şehirler bırakmak için bu önemli iki ilkeyi çok önemsiyoruz. Şehri ilgilendiren her konuda görüş ve önerileri beklediğimizi her platformda ifade ediyoruz. Vatandaşlarımız, üniversitemiz, STK’larımız ve tüm paydaşlarımızın dâhil olacağı bir stratejik plan hazırlayacağız dedi.

Toplantıda Hendek Belediyesi Strateji Geliştirme Birim sorumlusu, stratejik planın hazırlanması ile ilgili bilgi verdi. Stratejik planlamanın nüfusu 50 binin üzerinde olan belediyeler tarafından hazırlanması gereken bir vizyon planı olduğunu belirterek, toplantının amacının stratejik planlama konusunda farkındalık oluşturmak, temel konularda bilgilendirmek, yöntem konusunda önerilerde bulunmak ve yol gösterici çalışmalar yapmak olduğunu da belirtti.


Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2019, 15:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184