TALEPLERİNİZ MUHATAPLARINA İLETİLECEK

Hendek Büyükdere Muhtarı Âdem Demir ve Akova Muhtarı Volkan Yemenici Mahalle Halkından oluşturulan Heyet ile birlikte Hendek Kaymakamı Orhan Burhan’ı makamında ziyaret etti.

TALEPLERİNİZ MUHATAPLARINA İLETİLECEK


Geçtiğimiz günlerde “AKOVA’DA ÇÖP İSTASYONU İSTEMİYORUZ” diyerek eylem yapan Akova Mahallesi ve Büyükdere Mahallesi sakinleri tarafından oluşturulan heyet Hendek Kaymakamı Orhan Burhan ile görüşerek Mahalle sorunları ile ilgili olarak fikir alış verişinde bulundular.

Başvurularınızı ilgili birimlere ileteceğiz

Heyet tarafından bölgeye yapılacak olan tesisler ile ilgili bilgilerin verildiği konuşmalar sonrasında Kaymakam Burhan, yapılan şikâyetlerin değerlendirilerek ilgili makamlara iletileceğini bildirdi.

Zehir soluyoruz

Çöp tesislerinin öncelik olduğu toplantıda konuşan Büyükdere Muhtarı Âdem Demir ve Akova Muhtarı Volkan Yemenici, Büyükdere ve Akova Mahallelerinin birçok ortak sorunu olduğunu, bu sorunların başında Asfalt Şantiyesinde zehir soluduklarını, Hantek Konutları Kavşağı ve D-100 Karayolu üzerinde bulunan yan yolların ışıklandırılması konularında çözüm noktasında Burhan’ın desteklerini beklediklerini sözlerine eklediler.

Konuşmaların sonunda Hendek Kaymakamı Orhan Burhan, heyet tarafından dile getirilen tüm şikayet ve sorunların ilgili Kurumlara ve birimlere iletileceğini dile getirerek çözüm yolunda bir nebze katkımız olursa bizlerde mutlu olacağız diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 02 Ekim 2017, 16:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184