TANIŞMA VE BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

Hendek Kaymakamlığı Tanışma ve Bilgilendirme Toplantıları devam ediyor.

TANIŞMA VE BİLGİLENDİRME TOPLANTISI


Hendek İlçemizde Eğitim-Öğretim faaliyeti sürdüren bünyesinde Okul öncesi sınıfı olan Okul Müdürleri, İlkokul Müdürleri ve Okul Aile Birliği Başkanları ile Hendek Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu’nda Tanışma ve Bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Hendek Kaymakamı Orhan Burhan Başkanlığında yapılan toplantıya Hendek İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, Okul Müdürleri ve Okul Aile Birliği Başkanlarıkatıldı.

Toplantıda İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan Okulların mevcut durumları, İlçedekiÖğretmen ve Öğrenci sayıları, Okulların ihtiyaçları, Okulların fiziki durumları ve hâlihazırdayürütülen projelerhakkında bilgilendirmeyaptı.

Hendek Kaymakamı Orhan Burhan Hendek’e gelmekten duyduğu memnuniyetini dile getirerek Öğretim yılı sonuna kadar tüm Okulları ziyaret edeceğini belirtti. Okullarda verilen taşıma ve yemek hizmetlerinde de daha hassas olunması, herhangi bir şekilde denetim eksikliğine mahal verilmemesi gerektiğini söyleyen Burhan, Okul Müdürleri veOkul Aile Birliği Başkanlarına söz verdi.

Okul Müdürlerinin ve OkulAile Birliği Başkanlarının ilettiği sorunların öncelik sırasına göre kısa bir sürede çözüme kavuşturulacağını ifade eden Burhan, öncelikle Kazımiye Cumhuriyet İlkokulu’nu, Şehit Mahmutbey Ortaokulu’nu ve Nuriye İlkokulu’nu hafta içinde ziyaret edeceğini söyledi.

Toplantıda Okullar ile ilgili dile getirilen problemlerin çözümü için çaba göstereceğini ifade eden Burhan, tüm katılımcıların göstermiş oldukları hassasiyete ve katılımlarından dolayı teşekkür ederek, başarılı bir Eğitim Öğretim dönemi dileklerinde bulunarak toplantıyı sonlandırdı.

Güncelleme Tarihi: 23 Şubat 2017, 10:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184