Tapuda Korona Şoku

Hendek Tapu Dairesinde İşlem yaptıran bir kadında koronavirüs tespit edildiği için tedbiren iki gün kapatılan Hendek Tapu Müdürlüğü personelinde de koronavirüs çıktı.

Tapuda Korona Şoku


Hendek Kaymakamlığı Tapu Müdürlüğü'nde geçtiğimiz hafta işlem yaptıran bir kadında yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tespit edilmesinin ardından, müdürlük perşembe günü tedbiren iki gün boyunca kapatılmış, 
Perşembe ve Cuma günleri dezenfekte çalışması yapılacak olan Hendek Tapu Müdürlüğünün Pazartesi günü açılacağı duyurulmuştu.

Personelde de çıktı

Hendek Tapu Müdürlüğünde yaşananların ardından belirtiler üzerine test yapılan kadın personelin koronavirüs testi pozitif çıktı.

Kovid-19 hastası personel, Ailesi ve tapudaki diğer çalışanların 14 gün izole olmalarına karar verilirken, filyasyon ekipleri, diğer personellere de koronavirüs testi yapacağı öğrenildi.

Pazartesi açılacak

Bu gelişmeler ışığında İstanbul Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüğü, İlçe Tapu Müdürlüğünün yine de açılmasına karar verdi.

Çevre İlçelerden Hendek'e görevlendirilecek personel Pazartesi gününden itibaren 14 gün boyunca bu İlçede görev yaparak tapu hizmetlerini yürütecek.


Güncelleme Tarihi: 08 Ağustos 2020, 17:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184