Tarım ve Hayvancılık Fuarı Açıldı

Sakarya 1. Tarım Hayvancılık Makinaları Teknolojileri ve Yem Fuarı Hendek’te açıldı.

Tarım ve Hayvancılık Fuarı Açıldı


Hendek, Sakarya’da ilk defa düzenlenen 1. Tarım, Hayvancılık, Makinaları Teknolojileri ve Yem Fuarına ev sahipliği yapıyor.


25-28 Ekim tarihleri arasında ziyaretçilere açık olan Tarım Hayvancılık Makinaları Teknolojileri ve Yem Fuarında büyükbaş sığır ırkları, küçükbaş koyun keçi ırklarının yanı sıra çiftlik ekipmanları ve teknolojilerinde son yenilikler görücüye çıkacak.

Sakarya 1. Tarım Hayvancılık Makinaları Teknolojileri ve Yem Fuarında 160 markanın ürünlerini sergileyecek.

Güzeller Podyuma Çıkacak

Fuarda Sakarya Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği tarafından Koyun-Keçi-Kuzu Güzellik Yarışması ve Sakarya Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği tarafından da Buzağı Güzellik yarışması düzenlenecek.

Ziyaretçilere Sürpriz Hediyeler

Sakarya 1.Tarım Hayvancılık Makinaları Teknolojileri ve Yem Fuarında ziyaretçiler de sürpriz hediyelerin sahibi olacak. Fuara gelen ziyaretçiler fuar alanı girişinde doldurulacakları form ile kayıt altına alınacak ve Noter huzurunda gerçekleştirilecek kura ile çeşitli hediye ve ödüller kazanma fırsatı bulacak.


Sakarya 1. Tarım Hayvancılık Makinaları Teknolojileri ve Yem Fuarının 90 bine yakın ziyaretçi ve 5 binin üzerinde alıcıyı ağırlaması beklenirken, Fuar 25-28 Ekim tarihleri arasında Hendek Ticaret Merkezinde ziyaretçilerini ağırlayacak.







Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2018, 12:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184