Tartışma Kanlı Bitti 3 Ölü 3 Yaralı

Orman’da kesim yapan işçiler arasında çıkan kavga sonucu 3 kişi öldü 3 kişi yaralandı.

Tartışma Kanlı Bitti 3 Ölü 3 Yaralı



İlçemiz ile sınır olan Gümüşova’ya bağlı Yeşilyayla Köyünde
ormanlık arazide meydana gelen olayda alkollü olduğu iddia edilen Olcay B. isimli şahıs nedeni bilinmeyen bir nedenle iş arkadaşları ile tartışmasının ardından çadırda bulunan iş arkadaşlarına ateş etmeye başladı.

Olay sonrası kurşunlarının isabet ettiği Erdal Küt (39), Bayram Ali Çolak (26) ve Hakan Çalışkan (42) olay yerinde hayatını kaybederken, Yalçın A. (26), Gürkan D. (19) ve Erol D. (50) yaralandı.

Yapılan ihbarlar sonrası olay yerine gelen 112 Acil servis ekiplerince yaralılar yapılan ilk müdahalenin ardından Düzce Atatürk Devlet Hastanesi, Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ve Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Saldırgan Olcay B. isimli şahsın özel bir araç ile olay yerinden hızla uzaklaştığı ve şahsın kullandığı aracın Hendek’te terk edilmiş halde bulunduğu bildirildi.

Kaçan şahsı bulmak için arama çalışmaları başlatılırken olayla ile ilgili soruşturma sürüyor.

Olayda hayatını kaybeden Hakan Çalışkan'ın cenazesi bugün Öğle Namazına müteakip Yeşilyayla Köyünde, Bayram Ali Çolak'ın cenazesi İkindi Namazına müteakip Sivritepe Mahallesinde, Erdal Küt'ün cenazesi ise İkindi Namazına müteakip Akova Mahallesinden kaldırılacak.


Güncelleme Tarihi: 03 Temmuz 2018, 12:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184